Kookeiland

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

KOOKEILAND

Welke past het beste bij u?

MAAK VAN JE KOOKEILAND EEN GEZELLIGE ONTMOETINGSPLEK

Duurt een dag voor jou ook altijd veel te kort? Met een druk en hectisch leven is het lastig om tijd te maken voor vrienden en familie. Met een kookeiland combineer je je sociale contacten met het roeren in de pannen! Een keuken is al lang niet meer alleen een plek om te koken. Wij geven je vijf voorbeelden van kookeilanden die de sfeer in je leefkeuken vergroten.

1. DEADLINE HALEN OF HUISWERK MAKEN

Baal je omdat je moet overwerken, terwijl je je had verheugd op een gezellig avondje koken met het gezin? Met een ruim kookeiland is er ook genoeg werkplek voor andere zaken. Haal je deadlines en laat je kinderen aanschuiven met hun huiswerk, terwijl je partner alvast de groentes snijdt en je af en toe in de pannen roert.

2. MET EEN KOOKEILAND SCHUIF JE METEEN AAN

Eet je met z'n tweeën en heb je haast? Met een kookeiland kun je direct aanschuiven. Maak twee borden op in de keuken en strijk meteen neer op een comfortabele barkruk. Moeten je kinderen nog even snel eten voordat de oppas komt en jullie een avondje uitgaan? Schotel ze een lekkere hap voor op je kookeiland! Dat scheelt weer een keer tafel dekken en afruimen.

Witte eilandkeukens

Witte eilandkeukens

Bekijk hier onze collectie kookeiland keukens.

Moderne eilandkeukens

Moderne eiland keukens

Bekijk hier onze collectie kookeiland keukens.

SieMatic eilandkeukens

SieMatic eilandkeukens

Bekijk hier onze collectie kookeiland keukens.

3. BORRELEN MET VRIENDEN TIJDENS HET KOKEN

Gastvrouw of man- spelen is natuurlijk leuk en aardig, maar stiekem begint het soms toch te kriebelen wanneer je je vrienden hoort lachen vanuit de woonkamer. Eerlijk is eerlijk: je mist ontzettend veel leuke momenten als je alleen maar met je hoofd in de pannen zit. Met een kookeiland is dat verleden tijd! Vraag je vrienden gezellig te komen borrelen aan de bar. Misschien hebben ze zelfs wel zin om je te helpen met snijden, terwijl ze zichzelf bijschenken. De koelkast met koude drankjes is immers ook een stuk dichterbij

4. ONTBIJTEN EN LUNCHPAKKET MAKEN

Gezellig ontbijten met het hele gezin is vaak minder idyllisch dan het klinkt. Meestal is het niks meer dan rennen van de keuken naar de ontbijttafel voor een lunchpakket en een snelle hap. Voor je het weet zitten je kinderen op de fiets naar school en spring je zelf in de auto naar je werk. Met een kookeiland komen alle ochtendactiviteiten gezellig samen: maak je lunchpakket aan de bar, terwijl je kinderen rustig een bammetje eten en de verse koffie naast je staat te pruttelen.

5. MEER RUIMTE OM SAMEN TE KOKEN

Wordt het bij jullie ook weleens ruzie in de keuken, omdat je werkoppervlakte te klein is? Met een kookeiland kun je gezellig samen koken zonder elkaar in de weg te staan. Staat er een groot diner op de planning? Nu heb je alle ruimte om verschillende gerechten tegelijk te bereiden! Maak je salade en groentes op het kookeiland en bereid je vlees of vis op het aanrecht.

Keukeninrichting

Keukeninrichting

Met de keukeninrichting zorgt u dat uw keuken helemaal bij de gekozen stijl en uw wensen past. Een belangrijke stap, omdat de keukeninrichting bepalend is voor de sfeer in uw keuken. Wij vertellen u daarom graag waar u allemaal aan moet denken.

Binnenkijken bij de familie Simons

We laten zes klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de M-Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

De familie Simons

en hun ervaring met Mandemakers keukens

De keuze voor onze keuken was niet zo moeilijk. "We waren direct verliefd op deze keuken."Er was niet veel overredingskracht van de mensen bij Mandemakers Keukens nodig. "Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het proces heel soepel is verlopen. Familiair met Brabantse gezelligheid. Zowel Mandemakers als wij hebben alle tijd genomen", licht Bas het aankoopproces toe. Ageeth haakt hierop in: "Het is leuk om te vertellen dat Ben Mandemakers onze keuken heeft ontworpen en heeft getekend. En dat is prima gelukt."

Wat kost een keuken?

De prijs van een keuken is afhankelijk van vele keuzes. Welke keukendeuren?  Welk materiaal? Welk keukenblad? Welke keukenapparatuur?

  • Geef al uw voorkeuren aan
  • Ontvang direct een prijsindicatie
  • Plan een afspraak in de winkel
Parallel keukens

Parallel keukens

Een parallel keuken is de uitgebreide vorm van een rechte keuken. Parallel keukens bestaan namelijk zoals de naam al doet vermoeden uit twee losse keukenelementen die recht tegenover elkaar staan. 

Inspiratie nodig?

Wij inspireren u graag in een van onze vestigngen

  • 8 vestigingen door heel Nederland