Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

L-keukens

L-vormige keukens zijn een van de meest gebruikte keukenopstellingen in Nederland. En dat is niet voor niets. Met een keuken in L-vorm haalt u het maximale uit de ruimte met veel opbergmogelijkheden. Daardoor is een L-keuken geschikt voor zowel kleine ruimtes als grote ruimtes. Daarnaast creëert u met een L-keuken een sfeervolle en stijlvolle uitstraling. Wilt u meer weten over L-keukens? Lees verder voor de tips en adviezen van Mandemakers.

Vele mogelijkheden van een L-keuken

Een L-keuken neemt, net als een hoekkeuken, in principe twee wanden in beslag. Een L-keuken biedt veel opbergmogelijkheden en ruim voldoende werkruimte. Daarmee is het een ideale oplossing voor zowel kleine als grote ruimtes. Een L-keuken beschikt daarnaast over een tal van mogelijkheden. Ga voor een L-keuken met bar als u het prettig vindt dat de gasten dichtbij zitten als u kookt. Dit maakt het koken namelijk extra gezellig. Als u beschikt over een grote ruimte, is een L-keuken met eiland een ruimtelijke en unieke optie. Een L-keuken met kookeiland beschikt over veel opbergplekken en aanrechtblad, maar met een ruimtelijke uitstraling. Geniet optimaal van uw keuken door uw gasten plaats te laten nemen aan het kookeiland, bijvoorbeeld op barkrukken. Heeft u onvoldoende ruimte voor een kookeiland? Ook voor u is er veel mogelijk. Kies in dat geval een kleine L-keuken. De open hoek is de perfecte plek om de eettafel te plaatsen en zo een gezellige sfeer te creëren.

L-keuken voor elke stijl

Naast de eindeloze mogelijkheden met L-keukens kiest u ook uit diverse stijlen. Kies de stijl die bij u past om optimaal van uw nieuwe L-keuken te genieten. Houdt u van een stijl met een rustige, elegante uitstraling? Wellicht is een L-keuken met een landelijke sfeer wat voor u. Deze keuken kenmerkt zich door de klassieke, ronde vormen en het gebruik van natuurmaterialen. Een moderne L-keuken heeft daarentegen een strakker design met hoekige vormen. Daarnaast beschikken L-keukens in de moderne stijl veelal over een gladde en hoogglans afwerking. Bedenk vervolgens welke kleur L-keuken prachtig zal staan in uw keuken. Wat dacht u van een stoere, betonlook L-keuken? Of gaat u liever voor een stijlvolle, witte L-keuken? Zoals u leest zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bekijk de mogelijkheden van L-keukens

Wilt u liever verschillende keukens in L-vorm met eigen ogen zien? Breng dan gerust een bezoek aan een van onze showrooms. In onze showroom vindt u complete L-keukens in diverse stijlen. Als u persoonlijk advies wenst, kunt u vooraf een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij luisteren naar uw wensen en geven vrijblijvend advies om de juiste L-keuken te kiezen die bij u past.  

 

 

Voor iedere ruimte een juiste keukenopstelling

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte. We zetten de meest populaire varianten op een rijtje.

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het…

Lees verder

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte. We zetten de meest populaire varianten op een rijtje.