Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Een keuken met bar: sfeervol en uniek

Met een keukenbar creëert u gegarandeerd gezelligheid. Uw gasten of huisgenoten kunnen aan de bar zitten terwijl u kookt. Daarnaast is een keukenbar ook de ideale plek om ’s ochtends te ontbijten of ’s avonds met uw vrienden te borrelen. Of u nu een kleine of grote keuken hebt, er is meer mogelijk met een keukenbar dan u waarschijnlijk denkt. Door creatief met de ruimte om te gaan, past een keuken met bar in vele soorten ruimtes en keukens. Wilt u meer weten over keukens met een bar? Mandemakers vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Diverse mogelijkheden van een keuken met bar

Een keuken met een bar zijn in vele opstellingen mogelijk. Of u nu een grote of kleine keuken hebt, voor bijna elke ruimte kunt u kiezen voor een keukenbar.

Grote keuken

Wanneer u beschikt over een grote ruimte voor uw keuken, kunt u vele kanten uit. Een prachtige, ruimtelijke optie is een kookeiland met bar. Met een kookeiland met bar zit uw kookplaat los van de rest van de keuken. Door er barkrukken voor te plaatsen, kunt u heerlijk eten aan het kookeiland. Dit geeft een ruimtelijke en sfeervolle uitstraling.

Een andere mogelijkheid is een keukeneiland met bar. Deze keukenopstelling lijkt op een kookeiland. Het verschil is dat er in een keukeneiland geen kookplaat zit, maar bijvoorbeeld een extra werkblad of een spoelbak. Heeft u een keuken in U-vorm? Een keuken in U-vorm met bar is ook eenvoudig te creëren. Plaatst ook hier barkrukken voor en ’s ochtends geniet u van een ontbijtbar in de keuken. Een bar keuken is ook de ideale plek om ’s avonds gezellig te borrelen met vrienden.

Kleine keuken

Beschikt u niet over een grote ruimte en wilt u toch genieten van een kleine keuken met bar? Ook daarvoor zijn diverse mogelijkheden. Met een klein barretje in de keuken maakt u het toch gelijk erg sfeervol. Veel keukens bevinden zich in dezelfde ruimte als de woonkamer. Door te gaan voor een open keuken met bar, creëert u toch een soort scheiding tussen de keuken en de woonkamer.

Heeft u een rechte keuken maar wilt u toch genieten van een eetbar in de keuken? Ga dan voor een rechte keuken met bar. Plaats de bar naast of tegenover de rechte keuken, zo heeft u een gezellige plek gecreëerd om te eten of drinken met vrienden. Heeft u echt geen ruimte voor een bar? Dan kunt u altijd nog kiezen voor een barblad in de keuken. Een barblad is een extra blad die u op uw keuken bevestigt. Deze barbladen zijn beschikbaar in verschillende formaten. Zo kunt u altijd genieten van een stijlvolle bar in uw eigen keuken.

100 pagina's!
Mandemakers keukenboek
Gratis keukenboek?

Laat u inspireren door de allernieuwste trends in hét huis van keukens. Nú gratis thuisbezorgd!


Keuken met bar voor iedere stijl

Een bar is toepasbaar in iedere keukenstijl. Kiest u voor eenmoderne keuken met bar? Ga dan voor een strak, hoogglans bar met stijlvolle barkrukken in de witte of zwart kleur. Hiermee geniet u zeker van een unieke keuken bar design. Houdt u meer van een landelijke keuken met bar? Dan is een houten bar in de keuken echt wat voor u, zoals een keuken bar van steigerhout. Een keuken bar van hout is daarnaast ook prachtig in een industriële keuken wanneer u dit natuurmateriaal kiest in combinatie met beton- of metaallook. Kortom, een keuken bar is verkrijgbaar in diverse designs. 

Voor iedere ruimte een juiste keukenopstelling

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte. We zetten de meest populaire varianten op een rijtje.

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het…

Lees verder

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte. We zetten de meest populaire varianten op een rijtje.