SieMatic keukens in alle kleuren, kom naar Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

SieMatic keukencollectie

De grootste SieMatic showrooms van Nederland

Het topmerk SieMatic is al sinds 1929 een begrip in de keukenbranche. SieMatic keukens zijn geliefd om hun strakke lijnen, perfect uitgewerkte details, optimale functionaliteit en onovertroffen kwaliteit. In onze showrooms vindt u keukens uit de collecties Pure, Classic en Urban. 

SieMatic besteedt niet alleen aandacht aan de buitenkant van de keukens, ook voor de binnenkant van uw SieMatic keuken kunt u kiezen uit een aantal prachtige materialen. Met voldoende praktische bergruimte en alles binnen handbereik bent u in staat om de lekkerste gerechten te bereiden. 

Bij Mandemakers Keukens kunt u terecht voor het grootste aanbod SieMatic keukens van Nederland. In onze showroom in Kaatsheuvel en Woerden hebben we zelfs een speciale SieMatic wereld voor u ingericht.

SieMatic keukens

SieMatic: luxe design keukens in verschillende stijlen

Gratis
Mandemakers keukenboek
Keukenboek

Laat u inspireren door de allernieuwste trends in hét huis van keukens. Nú gratis thuisbezorgd!

In de keukenwereld is het merk SieMatic een begrip

SieMatic keukens zijn bijzonder geliefd vanwege hun strakke lijnen, uitgewerkte details en hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken met een moderne uitstraling en optimale functionaliteit? Bekijk dan onze SieMatic keukens.

Bij Mandemakers heeft u de keuze uit een groot aantal luxe design keukens. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een SieMatic keuken. De keukens worden op maat bij u afgeleverd tegen een scherp tarief. Mandemakers is de grootste SieMatic-dealer van Nederland. Dit betekent dat wij het breedste aanbod hebben in SieMatic keukens.

Diverse luxe design keukens

U heeft de keuze uit diverse luxe design keukens van SieMatic die stuk voor stuk vernieuwend zijn garant staan voor de beste kwaliteit. Zo is het onconventionele design van de S1 serie bekroond met tal van awards. U komt hier fraaie details tegen die zowel qua vormgeving als functionaliteit vernieuwend zijn. Zoals de MultiMatic kasten: helemaal naar eigen smaak samen te stellen! Of de inventieve mogelijkheden voor het indelen van lades. De S2 serie biedt de meest uiteenlopende mogelijkheden voor een persoonlijk design.

Mandemakers: de grootste SieMatic-dealer

Daarnaast heeft SieMatic twee gloednieuwe collecties met ieder een eigen stijl. Gaat u voor de Pure collectie met een strakke, rustige uitstraling of voor de Classic collectie met klassieke vormen? SieMatic heeft voor elk huishouden de juiste keukenstijl!

Uw eigen SieMatic keuken

Bent u op zoek naar een complete SieMatic keuken of wilt u liever uw eigen keuken ontwerpen in 3D? In beide gevallen bent u bij Mandemakers Keukens aan het juiste adres. Met een SieMatic keuken bent u verzekerd van een luxe design keuken waarin kwaliteit en innovatie hand in hand gaan. Bent u benieuwd naar de andere collecties? Bekijk dan de design keukens van Barletti, de betaalbare kwaliteitskeukens uit de Mandemakers collectie en de Engelse Victorians keukens.

Trends & blog

Wij vertellen u graag wat de laatste keukentrends zijn

  • Blijf op de hoogte!
Keukenapparatuur

Bij Mandemakers Keukens heeft u de keuze uit de grootste collectie keukenapparatuur en in de keukenwinkels kunt u deze collectie zien, aanraken en uitproberen.

Terug
Sluiten