Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Onze SieMatic collectie

Ervaar de nieuwste SieMatic Collectie bij Mandemakers

Het topmerk SieMatic is al sinds 1929 een begrip in de keukenbranche. SieMatic keukens zijn geliefd om hun strakke lijnen, perfect uitgewerkte details, optimale functionaliteit en onovertroffen kwaliteit. In onze showrooms vindt u keukens uit de collecties Pure, Classic en Urban. 

Met het bekroonde interieur systeem wordt uw keuken een dagelijkse belevenis. Laat u inspireren en ontdek de vele mogelijkheden: van functionele bestekinzetten tot elegante opbergmeubelen en innovatieve ladesystemen - onze adviseurs helpen u bij de keuze van de juiste functionele elementen en beantwoordt uw vragen over lifestyle en design. 

Bij Mandemakers Keukens kunt u terecht voor het grootste aanbod SieMatic keukens van Nederland. In elke showroom van Mandemakers hebben wij speciale SieMatic wereld voor u ingericht.

Uw SieMatic Specialist
Persoonlijk advies

"Ik ga voor u aan de slag om uw perfecte SieMatic keuken te ontwerpen!"

Bekijk de SieMatic collectie bij een Mandemakers vestiging bij jou in de buurt

“Keukens moet je ervaren”


Plan nu uw adviesgesprek bij een van de grootste SieMatic showrooms van Nederland

Heeft u interesse om in alle rust de mogelijkheden van een SieMatic keuken te bespreken? Maak dan eenvoudig een afspraak op een moment dat het u uitkomt.

  • De grootste SieMatic showrooms van Nederland.
  • Deskundig, persoonlijk en uitgebreid advies op maat van onze SieMatic Specialist.
  • Personal shopping buiten openingstijden? Ook dat is mogelijk!
  • Een adviesgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

"We hebben onlangs advies gevraagd bij Mandemakers voor onze nieuwe SieMatic keuken. We waren blij verrast over de manier waarop de verkoper ons heeft geadviseerd. Hij dacht met ons mee, gaf soms zijn mening als we het even niet wisten en heeft ons super goed styling advies gegeven. We hebben een hele fijne dag gehad en zijn super blij met onze nieuwe keuken!"


Terug
Sluiten