Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Siematic URBAN S2

Siematic

SieMatic richt zicht met de Urban stijlgroep op de liefhebbers van leven in bruisende steden. Met volop inspiratie de gehele dag door.  Of u nu in New York, Londen of Berlijn woont en in een rijtjeshuis, loft of appartement; het leven in de stad is voortdurend on the move, is de gedachte

Lees verder

SieMatic richt zicht met de Urban stijlgroep op de liefhebbers van leven in bruisende steden. Met volop inspiratie de gehele dag door.  Of u nu in New York, Londen of Berlijn woont en in een rijtjeshuis, loft of appartement; het leven in de stad is voortdurend on the move, is de gedachte achter de keukenlijn.

De moderne functionele elementen van hoogwaardig materiaal  en het karakter van de meubelen vormen samen een stedelijk design. Stel uw SieMatic Urban samen zoals passend is voor uw karakter. De mogelijkheden zijn oneindig.

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.