Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

De voordelen van onze showroomkeukens

Showroomkeukens bieden vaak de oplossing wanneer u op zoek bent naar een keuken tegen een zeer scherpe prijs. Showroomkeukens zijn modellen die plaats moeten maken voor de nieuwe collectie. Hierdoor kunnen de kortingen vaak hoog oplopen. Dat terwijl u een keuken koopt van hoogwaardige kwaliteit. Naast deze aangename prijs-kwaliteitsverhouding biedt het aanschaffen van een showroomkeuken nog een aantal voordelen. Zo profiteert u bijvoorbeeld van een korte levertijd en zijn er diverse aanpassingen mogelijk. Met een showroomkeuken is meer mogelijk dan u denkt.

  • Showroom vestiging

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

✓ Showroomkeuken op maat

Een showroomkeuken betekent niet dat er geen aanpassingen meer mogelijk zijn. Showroomkeukens kunnen altijd op maat gemaakt worden en in verschillende opstellingen geleverd worden. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan wanneer u een showroommodel aanschaft. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

✓ Andere apparatuur mogelijk

Spreekt de apparatuur u niet helemaal aan? Het wisselen van apparatuur is altijd mogelijk. Een showroomkeuken is een keuken met alles erop en eraan, wat betekent dat u een showroomkeuken aanschaft inclusief alle a-merk apparatuur van topkwaliteit. Wie weet zit er wel die superluxe oven bij die u altijd al wilde hebben. 

✓ Demontage, vervoer en montage

Bij het aanschaffen van een showroommodel hoeft u niet bang te zijn dat u geen gebruik kan maken van onze diensten. Demontage, vervoer en montage zijn namelijk gewoon mogelijk, net zoals bij de aanschaf van een nieuwe keuken op maat.

Showroomkeukens in verschillende stijlen

Heeft u al een bepaalde keukenstijl in uw hoofd voor uw nieuwe keuken? Geen probleem, showroomkeukens zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende stijlen. Van landelijke tot klassieke showroomkeukens, bij Mandemakers vindt u vast en zeker de ideale keuken waarnaar u op zoek bent. Ziet u een showroomkeuken die aansluit op uw wensen? Reserveer deze keuken dan direct online of kom langs in onze winkel, zodat u de keuken met eigen ogen kan bekijken. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden en helpen u graag indien u nog bepaalde vragen hebt.