Keukenstijlen: kies de keukenstijl die bij u past – Mandemakers

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Keukenstijlen

Kies de keukenstijl die bij u past

De keukenstijl is één van de eerste keuzes waar u voor komt te staan bij het kopen van een nieuwe keuken. Houdt u van recht-toe-recht-aan? Kijk dan eens naar greeploze en design keukens. Houten en klassieke keukens zijn een goede optie wanneer u veel waarde hecht aan een warme sfeer in uw keuken. Aangezien u veel tijd in uw nieuwe keuken door zult brengen, is het kiezen van de juiste keukenstijl buitengewoon belangrijk. Hiermee legt u de basis voor de rest van uw keuken. Maak kennis met vijf populaire keukenstijlen uit onze collectie en kies de stijl waar u zich prettig bij voelt:

Hoogglans keukens

Hoogglans keukens

Hoogglans keukens zijn een lust voor het oog. De chique, strakke en ruimtelijke uitstraling verandert uw keuken in een luxueuze ruimte. Met een bijpassend werkblad maakt u het moderne plaatje compleet.

Strakke keukens

Strakke keukens

Strakke keukens zijn een lust voor het oog. De chique, strakke en ruimtelijke uitstraling verandert uw keuken in een luxueuze ruimte. Met een bijpassend werkblad maakt u het moderne plaatje compleet.

Klassieke keukens

Klassieke keukens

In een klassieke keuken proeft u meteen de warme en nostalgische sfeer van vroeger. Daarnaast wordt deze keukenstijl gekenmerkt door sierlijke afwerkingen en moderne keukenapparatuur in een stijlvol jasje.

3D ontwerpen

Ontwerp nu gratis & snel uw keuken

  • Met meer dan 30 opstellingen
Houten keukens

Houten keukens

Houten keukens zijn vanwege de warme houtkleuren zeer sfeervol. Hout is goed te combineren met andere kleuren en materialen en daardoor geschikt voor zowel klassieke als moderne keukens.

Greeploze keukens

Greeploze keukens

Greeploze keukens zijn zeer geschikt wanneer u van de moderne keukenstijl houdt. Het ontbreken van keukengrepen zorgt voor een strak en ruimtelijk geheel dat rust uitstraalt.

Gratis
Keukenboek

Gratis en extra dik. Ontdek dé trends van 2017

  • 100 pagina's vol keukeninspiratie
Design keukens

Design keukens

Design keukens zijn strak, minimalistisch en tot in de puntjes afgewerkt. Gewaagde kleur- en materiaalcombinaties maken het een uniek en stijlvol geheel. Wanneer u voor deze keukenstijl kiest, kookt u voortaan in luxe.

Binnenkijken bij de familie Simons

We laten zes klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de M-Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

De familie Simons

en hun ervaring met Mandemakers keukens

De keuze voor onze keuken was niet zo moeilijk. "We waren direct verliefd op deze keuken."Er was niet veel overredingskracht van de mensen bij Mandemakers Keukens nodig. "Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het proces heel soepel is verlopen. Familiair met Brabantse gezelligheid. Zowel Mandemakers als wij hebben alle tijd genomen", licht Bas het aankoopproces toe. Ageeth haakt hierop in: "Het is leuk om te vertellen dat Ben Mandemakers onze keuken heeft ontworpen en heeft getekend. En dat is prima gelukt."

Wat kost een keuken?

De prijs van een keuken is afhankelijk van vele keuzes. Welke keukendeuren?  Welk materiaal? Welk keukenblad? Welke keukenapparatuur?

  • Geef al uw voorkeuren aan
  • Ontvang direct een prijsindicatie
  • Plan een afspraak in de winkel
Parallel keukens

Parallel keukens

Een parallel keuken is de uitgebreide vorm van een rechte keuken. Parallel keukens bestaan namelijk zoals de naam al doet vermoeden uit twee losse keukenelementen die recht tegenover elkaar staan. 

Inspiratie nodig?

Wij inspireren u graag in een van onze vestigngen

  • 8 vestigingen door heel Nederland