Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Kies de keukenstijl die bij u past

De keukenstijl is één van de eerste keuzes waar u voor komt te staan bij het kopen van een nieuwe keuken. Houdt u van recht-toe-recht-aan? Kijk dan eens naar greeploze en design keukens. Houten en klassieke keukens zijn een goede optie wanneer u veel waarde hecht aan een warme sfeer in uw keuken. Aangezien u veel tijd in uw nieuwe keuken door zult brengen, is het kiezen van de juiste keukenstijl buitengewoon belangrijk. Hiermee legt u de basis voor de rest van uw keuken. Maak kennis met de keukenstijlen uit onze collectie en kies de stijl waar u zich prettig bij voelt.

Iedere stijl en combinatie mogelijk

Dankzij de vele mogelijkheden laat u de keuken volledig aansluiten op uw wensen. Hierdoor is het erg eenvoudig om de keuken perfect af te stemmen op de rest van uw interieurstijl. Twijfelt u tussen verschillende stijlen? Ook een combinatie van diverse keukenstijlen is mogelijk. Een moderne keuken is bijvoorbeeld goed te combineren met iedere andere stijl. Zo creëert u bijvoorbeeld met een modern landelijke keuken wel de sierlijke en landelijke sferen in de ruimte en geniet u tegelijkertijd van de modernste apparatuur. Ook is de landelijke stijl goed te combineren de industriële keukenstijl. Combineer bijvoorbeeld de landelijke materialen zoals beton en hout met zwarte en metalen accessoires en maak van uw keuken een landelijk, industriële ruimte.

Geef de keuken een nieuwe stijl

Gedurende de jaren ontstaan er heel wat nieuwe trends en innovaties. Wanneer u uw keuken een compleet anderestijl wilt geven, is een nieuwe keuken een geschikte optie. Kies bijvoorbeeld voor een nieuwe kookplaat of oven met de nieuwste technologische snufjes. Ook kunt u ervoor kiezen om de keuken een andere stijl te geven met nieuwe accessoires. Hoewel u het vaak niet door heeft, bepalen accessoires namelijk voor een groot gedeelte de uitstraling in de keuken. Kies voor een ander kleurtje of kleed uw keuken aan met compleet nieuwe accessoires. Kortom, een nieuwe stijl creëren in uw ruimte is vaak gemakkelijker dan u denkt!

Alle keukenstijlen bekijken?

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.

Lees verder

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.

Swipe, Match, Create!

Swipe uw smaak, vind de match met uw stijl, wij creëren uw moodboard!

Keukens zijn er in vele stijlen, soorten, kleuren en maten. De keuzes en mogelijkheden zijn enorm. Benieuwd welke keukenstijl nou echt bij u past? Ontdek dan uw keukenstijl met deze eenvoudige tool. Op basis van uw smaak creëren wij een gepersonaliseerd moodboard. Nodig uw partner/vrienden uit en test of jullie dezelfde smaak hebben.

Kom inspiratie opdoen!

Wilt u meer inspiratie opdoen voor de stijl van uw keuken? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Hier bekijkt u diverse voorbeeldkeukens ter inspiratie en ontdekt u talloze mogelijkheden. Bovendien kunt u met al uw vragen terecht bij onze professionele keukenexperts. Ook kunt u geheel vrijblijvend ons gratis keukenboek aanvragen. Hierin vindt u voorbeeldkeukens in talloze stijlen. Dit geeft u volop inspiratie voor het kiezen van uw droomkeuken. Ook ontdekt u in het magazine de nieuwste trends op keukengebied en leest u ervaringsverhalen van onze klanten.