Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Design keukens

Design keukens hebben een luxe en minimalistische uitstraling. De keukenopstelling is strak en functioneel en wordt door gewaagde kleur- en materiaalcombinaties een opvallend en bovendien uniek geheel. Dankzij de nieuwste en meest moderne keukenapparatuur krijgt koken in een design keuken een heel nieuwe betekenis.

Koken in een luxe design keuken

Design keukens zijn vaak ruim opgezet. Dit betekent dat u volop ruimte hebt voor moderne keukenapparatuur. Elk apparaat in een design keuken wordt geheel in de luxe stijl vormgegeven. Denk aan een modern fornuis, een koelkast met speciale functies, een prachtig ingebouwde oven en niet te vergeten een strakke design kraan. In combinatie met de hoogwaardige en exclusieve materialen die gebruikt worden geniet u van een keuken waar luxe centraal staat.

Strak en minimalistisch

De strakke en minimalistische vormgeving valt direct op wanneer u een design keuken bekijkt. Het is immers niet voor niets dat dit type keuken rust uitstraalt. Als basis worden daarom vaak lichte kleuren zoals wit, beige en grijs gebruikt. Deze versterken het ruimtelijke en rustgevende gevoel. Accessoires komt u in dit type keuken nauwelijks tegen. Hetzelfde geldt voor rondslingerend kookgerei. Een design keuken biedt voldoende opbergmogelijkheden om alle keukenbenodigdheden netjes op te ruimen. De uitdrukking less is more is hier dan ook zeker van toepassing.

Kleuren en materialen combineren

Om een design keuken wat extra karakter te geven, wordt er vaak een opvallende contrastkleur gebruikt. Dit creëert een vrolijk en speels effect. Daarnaast kunnen allerlei materialen met elkaar gecombineerd worden. Denk aan een glazen werkblad met hoogglans kasten, het gebruik van aluminium en chroom of RVS in combinatie met hout. U kunt zich helemaal uitleven, want niets is te gek.

De luxe keukens van Mandemakers Keukens

Luxe keukens zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, waaronder design keukens en exclusieve keukens. Vaak wordt design geassocieerd met luxe. Dit ziet u terug in het gebruik van luxe materialen zoals een werkblad van marmer of fenix. Maar een luxe keuken is niet gebonden aan een specifieke keukenstijl. Een landelijke of moderne keuken kan ook een gevoel van luxe uitstralen. Het is van belang dat u een keukenstijl kiest die u mooi vindt. Door het toevoegen van luxe materialen en keukenapparatuur voorzien van de nieuwste technieken, creëert u een luxe keuken.

Exclusieve keukens uit onze collectie

Binnen de luxe keukenstijl zijn er verschillende kenmerken en elementen die bijdragen aan een exclusieve uitstraling. Denk hierbij aan design keukens met een strakke afwerking en exclusieve keukenapparatuur, zoals een kookeiland met een kookplaat met een geïntegreerde afzuigkap in het keukenblad en een wijnklimaatkast. Bij Mandemakers Keukens hebben we een uitgebreid aanbod aan merken, materialen en keukenstijlen, waardoor u altijd slaagt in het creëren van een luxe, exclusieve keuken.

Veelgestelde vragen

  • Wat kost een luxe keuken?

    De kosten van een luxe keuken variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren. De kosten voor een luxe keuken beginnen bij 10.000 euro, maar dit kan flink oplopen en is sterk afhankelijk van de gewenste materialen, afwerking en het soort keukenapparatuur. Het is raadzaam om een budget vast te stellen en te overwegen welke elementen en kenmerken voor jou belangrijk zijn, zodat je een luxe keuken kunt samenstellen die bij zowel je smaak als je budget past.

  • Wat zijn luxe keukens?

    Luxe keukens zijn keukens die een gevoel van exclusiviteit, hoogwaardige afwerking en stijl uitstralen. Ze zijn vaak ontworpen met aandacht voor detail, met behulp van exclusieve materialen en innovatieve technieken. Luxe keukens kunnen verschillende stijlen omvatten, zoals modern, klassiek of landelijk. Ze kunnen worden voorzien van luxe keukenapparatuur, maatwerkoplossingen en een breed scala aan afwerkingen. Kortom, luxe keukens bieden een combinatie van esthetiek, functionaliteit en kwaliteit om een geweldige kookervaring en een gevoel van luxe in huis te creëren.

Meer keukenstijlen bekijken?

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.

Lees verder

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.