Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Design keukens

Design keukens hebben een luxe en minimalistische uitstraling. De keukenopstelling is strak en functioneel en wordt door gewaagde kleur- en materiaalcombinaties een opvallend en bovendien uniek geheel. Dankzij de nieuwste en meest moderne keukenapparatuur krijgt koken in een design keuken een heel nieuwe betekenis.

Koken in een luxe design keuken

Design keukens zijn vaak ruim opgezet. Dit betekent dat u volop ruimte hebt voor moderne keukenapparatuur. Elk apparaat in een design keuken wordt geheel in de luxe stijl vormgegeven. Denk aan een modern fornuis, een koelkast met speciale functies, een prachtig ingebouwde oven en niet te vergeten een strakke design kraan. In combinatie met de hoogwaardige en exclusieve materialen die gebruikt worden geniet u van een keuken waar luxe centraal staat.

Strak en minimalistisch

De strakke en minimalistische vormgeving valt direct op wanneer u een design keuken bekijkt. Het is immers niet voor niets dat dit type keuken rust uitstraalt. Als basis worden daarom vaak lichte kleuren zoals wit, beige en grijs gebruikt. Deze versterken het ruimtelijke en rustgevende gevoel. Accessoires komt u in dit type keuken nauwelijks tegen. Hetzelfde geldt voor rondslingerend kookgerei. Een design keuken biedt voldoende opbergmogelijkheden om alle keukenbenodigdheden netjes op te ruimen. De uitdrukking less is more is hier dan ook zeker van toepassing.

Kleuren en materialen combineren

Om een design keuken wat extra karakter te geven, wordt er vaak een opvallende contrastkleur gebruikt. Dit creëert een vrolijk en speels effect. Daarnaast kunnen allerlei materialen met elkaar gecombineerd worden. Denk aan een glazen werkblad met hoogglans kasten, het gebruik van aluminium en chroom of RVS in combinatie met hout. U kunt zich helemaal uitleven, want niets is te gek.

Meer keukenstijlen bekijken?

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.

Lees verder

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.