Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Fenix in uw keuken

Fenix is een relatief nieuw materiaal in de keukenwereld. Dit materiaal is uiterst praktisch en zorgt voor een innovatieve toevoeging aan uw keuken. Fenix is namelijk een stevig materiaal en heeft een stijlvolle, matte uitstraling. De perfecte keuze voor uw moderne keuken. Wilt u meer weten over de eigenschappen van het materiaal Fenix? Lees dan snel verder en kom alles te weten over de mogelijkheden. 

De voordelen van Fenix

Omdat het materiaal nog vrij nieuw is, laten wij u graag kennismaken met de praktische voordelen van Fenix. 

 • Hygiënisch
  In de keuken staat hygiëne voorop. U wilt immers niet dat uw smaakvolle gerechten bedorven worden door een onhygiënische omgeving. Fenix heeft een glad en antibacterieel oppervlak, wat eenvoudig schoon te maken is. 
 • Vlekvrij & krasbestendigheid
  Dankzij de slimme nanotechcoating laten vingerafdrukken geen vlekken achter op het materiaal. Daarnaast kunnen kleine krasjes eenvoudig worden verwijderd.
 • Stijlvolle uitstraling
  De matte look van Fenix straalt exclusiviteit en moderniteit uit. Deze uitstraling past perfect bij de keuken van nu. 
 • Hittebestendig
  In de keuken bent u constant in de weer met hete pannen of andere warme objecten. Gelukkig is Fenix redelijk hittebestendig. Wij raden u echter wel aan om altijd onderzetters te gebruiken om onvoorziene schade te voorkomen. 

Hoe verwerk ik Fenix in mijn keuken?

Fenix kan op verschillende manieren in uw keuken geïntegreerd worden. Zo kunt u ervoor kiezen om het materiaal te verwerken in uw keukenkastjes of in het werkblad. Het stevige, krasvaste materiaal leent zich perfect voor de werkzaamheden op uw keukenblad. Dankzij de hittebestendige, kras- en vlekvrije eigenschappen is dit materiaal ideaal voor een werkblad. Zo kunt u vrij aan gang in de keuken.

Daarnaast is Fenix geschikt voor PITT Cooking. Hierbij zijn de gaskookpitten direct op het werkblad verwerkt.

Welk werkblad past in uw keuken?

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en…

Lees verder

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.

Meer weten over Fenix?

Wilt u meer weten over dit materiaal of ontdekken hoe u dit materiaal in uw keuken verwerkt? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Hier kunt u de mogelijkheden met eigen ogen bekijken en met vragen kunt u terecht bij een van onze keukenexperts.