Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Composieten werkblad

Een composieten keukenblad kenmerkt zich door de natuurlijke materialen en chique uitstraling. Daarnaast is een composieten aanrechtblad behoorlijk sterk en zeer geliefd in keukens. Er zijn verschillende varianten mogelijk, zowel in kleur als structuur. Zo vindt u altijd wat u zoekt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Mandemakers heeft voor u inspiratie en adviezen op een rij gezet.

 

Voor elke stijl een composieten werkblad

Het keukenblad van composiet beschikt over diverse mogelijkheden in structuren en kleuren. Het composieten werkblad in de keuken met een gepolijste afwerking geeft een glanzende uitstraling. De gepolijste structuur is daarom erg geschikt voor een modern interieur. Kies een composieten aanrechtblad met neutrale kleuren, zoals zwart, wit of grijs. De keuken voldoet hiermee prachtig in een moderne inrichting.

Gaat u liever voor een afwerking die past bij een landelijk interieur? Ook dat is mogelijk met een composieten aanrechtblad. Kies dan voor bijvoorbeeld de gezoete variant. Hierbij wordt het keukenblad droog geschuurd, en dat geeft het composieten aanrechtblad een doffe, matte uitstraling. Kies voor een aanrechtblad met landelijke en lichte kleuren, zoals lichtgrijs of beige.

Gaat u liever voor een ruwere variant die past bij een industriële stijl? Dat is uiteraard ook mogelijk! Met een antieke afwerking wordt het composieten aanrechtblad geborsteld op hoge temperaturen. Zo ontstaat er een matte reliëf afwerking en voldoet deze perfect in een industrieel interieur. Een donkerdere kleur aanrechtblad is erg geschikt binnen deze stijl, zoals grijs of zwart. Kies de structuur en de kleur die bij u past, er zijn een tal van mogelijkheden!

Onderhoud van een composieten werkblad

Composiet is een hard materiaal, de kans op beschadigingen van uw keukenblad is daardoor klein. Het is wel belangrijk dat het keukenblad goed onderhouden wordt, zo gaat het keukenblad nog langer mee. Gedeeltelijk is het onderhoud afhankelijk van de afwerking die u gekozen heeft. De gezoete afwerking is bijvoorbeeld vlekgevoeliger dan de gepolijste afwerking.

Voor het dagelijkse onderhoud van een composieten aanrechtblad gebruikt u een vochtige doek met mild schoonmaakmiddel. Het is van belang om het composieten aanrechtblad ook periodiek te reinigen, gebruik hiervoor twee keer per jaar de bijgeleverde onderhoudsset. Dit heeft een vuilafstotende werking en zo gaat uw keukenblad nog langer mee. Het composieten aanrechtblad is redelijk krasbestendig, maar gebruik altijd een snijplank wanneer u groente, fruit of vlees snijdt. Maak ook altijd gebruik van een onderzetter bij hete of ijskoude producten. Zo geniet u extra lang van een mooi composieten keukenblad. Wilt u meer weten over het schoonmaken en onderhouden van een composieten blad? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies.

Kookeiland met composieten keukenblad

Welk werkblad past in uw keuken?

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en...

Lees verder

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.

Kiest u voor een composieten werkblad?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over het composieten werkblad? Kom dan langs in een van onze winkels. Weet u nog niet welke afwerking of kleur in uw interieur past? Of twijfelt u tussen een keramiekengranieten of composieten keukenblad? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Onze adviseurs luisteren naar uw wensen en nemen de tijd om met u tot de juiste keuze te komen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in de winkel? Geen probleem! Bij het maken van een afspraak kunt u tevens een afspraak bij u thuis maken.

Terug
Sluiten