Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Marmer keukenblad

Een marmer keukenblad is een echte blikvanger in uw keuken. De gewilde natuursteen geeft uw keuken een chique en exclusieve uitstraling. Met een aanrecht van marmer kiest u voor een stijlvol aanzicht in uw keuken. 

Voor- en nadelen van een marmer keukenblad

Met een marmer aanrechtblad creëert een luxueus effect in uw keuken. Marmer is een gemetamorfoseerd kalkzandsteen dat bekend staat om zijn hoge vastheid. Een keukenblad van marmer is dan ook stevig en duurzaam, waardoor u jarenlang kunt genieten van een elegante sfeer in uw keuken. Een marmer keukenblad past dankzij de diverse uitvoeringen in vrijwel alle keukenstijlen.Het onderhoud van een marmer werkblad vraagt wel wat extra aandacht. Daarnaast ligt de prijs voor marmeren keukenbladen aan de hoge kant. 

 

Marmerlook keukenbladen van verschillende materialen

Een marmer aanrechtblad in uw keuken zonder extra onderhoud? Een marmerlook keukenblad biedt een uitkomst. Met een marmerlook aanrechtblad kunt genieten van een stijlvolle toevoeging in uw keuken zonder de hoofdprijs te betalen. Er zijn diverse marmerlook keukenbladen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een sterk, composiet marmerlook aanrechtblad of een functioneel, dekton marmerlook keukenblad. Houdt u het liever wat simpeler? Kijk dan eens naar een kunststof marmerlook werkblad of een imitatie marmer aanrechtblad. 

Verschillende kleuren marmer

Hoewel marmer vooral bekend is in een witte uitvoering, zijn er diverse kleuren verkrijgbaar. Ga voor een stoere look met een zwart marmer keukenblad, of houdt het neutraal door te kiezen voor een grijs marmer keukenblad. Met een bruin marmer aanrechtblad benadrukt u de natuurlijke effecten van marmer. Mag de kleur wat opvallender? Kijk dan eens naar een groen marmer keukenblad. Houdt u juist van de bekende uitvoering van marmer? Een wit marmer aanrechtblad is uiteraard ook mogelijk!

Onderhoud marmer aanrechtblad

In natuurstenen keukenbladen zitten vaak grote aders in de steen, gevormd door de natuur. Deze aders worden geresigneerd in Italië. Resigneren is het dichtzetten van deze aders (openingen) in de steen met een epoxy. Dit zorg voor stevigheid en maakt van het marmer keukenblad een glad oppervlak. Om langdurig te profiteren van een marmer keukenblad is het belangrijk deze goed te onderhouden. Gebruik nooit zuurhoudende, bijtende of chemische middelen bij marmer.

 

Marmer keukenblad kopen

De prijs van een marmer aanrechtblad ligt aan de hoge kant. Gemiddeld kost een keukenblad van marmer tussen de €200,- en €350,- per meter. De uiteindelijke prijs is echter afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen, dikte en vorm. Onze keukenadviseurs helpen u graag met een prijsopgave. Een marmer keukenblad in uw keuken?
Bent u opzoek naar een marmer keukenblad? Of wilt u de verschillende marmerlook uitvoeringen eens bekijken? Maak dan snel een afspraak voor persoonlijk keukenadvies van één van onze adviseurs! We ontvangen u graag in één van onze showrooms. 

Welk werkblad past in uw keuken?

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en…

Lees verder

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.