Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Design keukens van Barletti

Exclusief bij Mandemakers Keukens

Voor liefhebbers van Italiaans design zijn de keukens van Barletti, met hun strakke lijnen, luxe ontwerp en internationale allure, een lust voor het oog. De keukens zijn in talrijke varianten verkrijgbaar, maar allemaal hebben ze één ding gemeen: de Italiaanse designkeukens blinken uit in kwaliteit, creativiteit en pure klasse.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de luxe designkeukens van Barletti? Mandemakers Keukens heeft in iedere showroom een Barletti shop-in-shop, waarbij we altijd de nieuwste keukens van het exclusieve merk tonen. 

Barletti keukens
Kosteloos
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.

Barletti: exclusieve Italiaanse design keuken

Wie op zoek is naar een nieuwe keuken en valt voor een exclusieve, Italiaanse look, is met Barletti verzekerd van succes. Barletti staat voor Italië en alles wat met dat land verbonden is: denk aan termen zoals design, top, kwaliteit en dolce vita. Al die kenmerken komen samen in deze luxe design keukens. Neemt u geen genoegen met minder dan het beste en brengt u graag een groot gedeelte van de dag door in een exclusieve, bijzondere keuken? De strakke vormgeving zorgt voor een gedurfde, luxe keuken met internationale allure waarin geleefd kan worden!

Alleen het beste is goed genoeg

Elke Barletti keuken benadert de perfectie; de ontwerpers zijn niet snel tevreden. Vanzelfsprekend is er een hoofdrol weggelegd voor het design, die een wereld op zich vormen. Alleen het beste is goed genoeg, dus naast design gaat het natuurlijk ook om topkwaliteit. Of het nu gaat om een bijzondere keuken met een futuristische uitstraling of een persoonlijke en comfortabele woonkeuken.

Barletti: van hout tot hoogglans

De exclusieve keukens van Barletti zijn er in talrijke varianten. Zo onderscheidt de City Venture dankzij de sublieme combinatie van enerzijds gedistingeerd houtwit en anderzijds een warme houtfinish. Allen hebben ze één ding gemeen: deze luxe, typisch Italiaanse design keukens zijn stuk voor stuk exclusief, bijzonder, eigentijds en bovenal vormgegeven met klasse.

Een luxe design keuken in uw woning?

In een stijlvol ingericht huis mag een luxe design keuken met Italiaanse klasse niet ontbreken. Weet u al welke nieuwe keuken u wilt kopen of wilt u zich graag laten inspireren door alle bijzondere voorbeelden op de website? Gaat u liever aan de slag met een eigen ontwerp? Het is hier allemaal mogelijk, dus doe er uw voordeel mee en geniet binnen de kortste keren van een luxe leefkeuken met een strak design! Bent u benieuwd naar de andere keukencollecties? Bekijk dan ook de betaalbare kwaliteitskeukens in de Mandemakers Collectie, de exclusieve keuken van Ariadne at Home of de moderne design keukens van SieMatic.

 

Trends & blog

Wij vertellen u graag wat de laatste keukentrends zijn

  • Blijf op de hoogte!
Keukenapparatuur

Bij Mandemakers Keukens heeft u de keuze uit de grootste collectie keukenapparatuur en in de keukenwinkels kunt u deze collectie zien, aanraken en uitproberen.