Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw


Ontdek onze persoonlijke service.  

Op afspraak in de showroom of bij u thuis!

Uw nieuwe keuken wilt u natuurlijk het liefst ervaren, zien én voelen. En dat begrijpen we bij Mandemakers! U kunt daarom op afspraak onze showrooms bezoeken. Zie hieronder onze afspraakmogelijkheden. Door de grote aanvraag kan het zijn dat het wat langer duurt om een afspraak in te plannen. 

 

Afspraak in de showroom

Wij ontvangen u graag op een verantwoordelijke en veilige manier in onze showrooms. Maak daarom een afspraak via de afspraakmodule op het moment dat het u uitkomt.  Zo ervaart u de laatste keukentrends, gewoon in onze showroom.

Advies aan huis

Keukenadvies in uw vertrouwde omgeving. Dit heeft als voordeel dat de adviseur direct een goed beeld heeft van de ruimte en mogelijkheden. Wij nemen voorafgaand aan het bezoek contact met u op, zodat de adviseur zich goed kan voorbereiden. Zo bent u verzekerd van een persoonlijk advies dat precies bij u past. Wilt u een afspraak maken voor advies aan huis, stuur dan een mailtje naar info@mandemakers.nl

Uiteraard houdt onze adviseur de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen in acht tijdens het bezoek.

Mocht het onverhoopt niet lukken om een afspraak te maken binnen het gewenste tijdsbestek en is de urgentie van een nieuwe keuken hoog. Neem contact op via info@mandemakers.nl of bel met 024-6790250. 


Een kijkje in onze virtuele showroom

Kunt u niet wachten tot uw afspraak? Wij nemen u graag alvast virtueel mee door onze nieuwe showroom in Amersfoort. Ontdek onze inspirerende keukencollectie digitaal, want ook nu is Mandemakers Keukens dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens en meer.

Bekijk hier de video waarin onze adviseur u rondleidt door de showroom. Wilt u liever zelf door onze showroom lopen? Maak dan gebruik van de 360 tool hieronder. 

Binnen 24 uur advies ontvangen?

Terug
Sluiten