Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Keuken kleuren

De kleur in de keuken bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling. Gaat u voor een warme, koele of juist een luxe uitstraling in uw woning? Voor iedere keukenstijl is een passende kleur te vinden. Mandemakers biedt talloze keuken kleuren voorbeelden, waardoor u binnen no-time ontdekt welke kleur in de keuken past. Een rustige tint of juist een opvallend gekleurde keuken? Alles is mogelijk! Ontdek alle kleuren voor in de keuken bij Mandemakers.

Welke kleuren passen er in uw huis?

Kleuren integreren in de keuken

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen.…

Lees verder

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.

Gekleurde muur in de keuken

Welke kleur muur in de keuken past bij uw woning? De keukenmuur kan goed gebruikt worden om kleur terug te laten komen. Een witte keuken muur brengt een open en koele uitstraling naar de ruimte. Door de neutrale kleur op de keukenmuur valt de keuken daarnaast extra goed op. Uiteraard kunt u naast de neutrale kleuren, zoals wit, grijs of beige, ook kiezen voor opvallende kleuren voor op de keukenmuur. Wil u ook uw keuken voorzien van een mooie kleur op de muur? Bestel het gratis keukenboek van Mandemakers voor meer inspiratie!


Keukenkasten in kleur

Keukenkasten zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, hierdoor kunt u alle kanten op. De keukenkasten in wit, zwart, grijs, beige of zelfs rood of groen? Alles is mogelijk! De kleur van de keukenkasten bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van de ruimte. Wilt u uw huidige keuken voorzien van een nieuwe kleur? Uiteraard kunt u ook de keukenkasten schilderen in diverse kleuren of de keuken voorzien van nieuwe deurtjes in de gewenste kleur.


Werkblad kleuren

Naast de keukenkastjes en de muur, bepaalt ook het werkblad de uitstraling in de keuken. Mandemakers biedt werkbladen in vrijwel alle denkbare kleuren. In een landelijke keuken past een warme en lichte kleur keukenblad met een matte afwerking bijvoorbeeld perfect. Terwijl een donkere kleur aanrechtblad met een hoogglans afwerking juist goed tot zijn recht komt in een modern interieur. Ontdek de mogelijke keukenblad kleuren bij Mandemakers Keukens.


Kleuren combineren in de keuken

In de keuken kunt u gerust kiezen voor 2 kleuren. De 2 kleuren in de keuken versterken elkaar. Ook kan een keuken in twee kleuren zorgen voor een mooi contrast. Benieuwd welke kleurencombinaties in de keuken momenteel erg populair zijn of wil je geholpen worden met het kiezen van de keuken kleurencombinaties? Dan ben je bij Mandemakers Keukens aan het juiste adres.

Ontdek alle mogelijkheden en laat u adviseren bij Mandemakers Keukens

Wilt u meer inspiratie opdoen over de diverse keuken kleuren? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Hier bekijkt u keukens in verschillende kleuren en ontdekt u de talloze mogelijkheden. Bovendien kunt u met al uw vragen terecht bij onze professionele keukenexperts tijdens een afspraak. Ook kunt u geheel vrijblijvend ons inspiratie magazine aanvragen. Hierin vindt u voorbeeldkeukens in talloze stijlen en kleuren.