Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Bruine keukens

Met een bruine keuken brengt u sfeer en warmte naar uw keuken. De warme kleur geeft een natuurlijk effect, wat uw keuken een rustieke uitstraling geeft. Bovendien zijn er diverse bruine keukens voor diverse keukenstijlen verkrijgbaar. Of u nou een stoere donkerbruine keuken of een moderne lichtbruine keuken wilt. Met een bruine keuken kunt u alle kanten op.

Bruine keukens in verschillende stijlen

Een bruine keuken komt tot vrijwel iedere keukenstijl mooi tot z’n recht. Een mooie, lichtbruine keuken zorgt voor een stijlvolle uitstraling en past mooi in een moderne keuken. Of kijk eens naar een hoogglans bruine keuken voor een strak design met een trendy afwerking. Een moderne bruine keuken combineert op unieke wijze een strak design met een warme sfeer. Behoudt u liever rust in uw keuken? Dan is een bruine landelijke keuken een aanrader. Een landelijke bruine keuken benadrukt de natuurlijke tinten op stijlvolle wijze en creëert openheid in de ruimte. 

Wilt u een landelijke keuken waar oog is voor natuurlijke tinten en rust, dan is een donkerbruine keuken een echte aanrader! Een donkerbruine keuken maakt uw keuken warm en rustiek.

Bruine onderdelen in de keuken

Naast een gehele bruine keuken, is het ook mogelijk te kiezen voor bruine elementen in uw keuken. Zo brengt u op een subtiele manier de warme kleur in uw keuken. Denk bijvoorbeeld aan bruine keukenkastjes. De kleur van uw keukenkastjes zijn erg bepalend in het aanzicht van uw keuken. Bruine keukenfrontjes geven een rustieke sfeer en zorgt voor een chic uitstraling. Wilt u graag de natuurlijke sfeer benadrukken? Kijk dan eens naar een bruin keukenblad. Een bruin aanrechtblad geeft op subtiele wijze uw keuken een stijlvol en sfeervol effect. 

Bruin combineren met andere kleuren en materialen

Een bruine keuken is een tijdloze en breed inzetbare kleur. Er zijn diverse tinten beschikbaar. Daarnaast leent een bruine keuken zich uitstekend voor een combinatie met andere kleuren. Zo kunt u voor een industriële look gaan met een bruine keuken met zwart. Een keuken met bruin en zwart zorgt voor een stoere uitstraling in uw ruimte. Of combineer een bruine keuken met wit om rust in uw keuken te creëren. Een bruin met wit keuken maakt uw ruimte open en past mooi in een modern interieur. Bent u op zoek naar een bruine keuken in een landelijke stijl?  Een bruine keuken is prachtig te combineren met hout. Een bruine keuken met hout geeft uw keuken een natuurlijke sfeer.

Een bruine keuken kopen

De prijs van een bruine keuken is afhankelijk van diverse factoren. Zo bepaalt onder andere de grootte, de keukenapparatuur en het materiaal de prijs van uw nieuwe keuken. De kosten van een bruine keuken varieert tussen de €7.000- en 25.000,-. Uw persoonlijke wensen bepalen dus voor een deel de prijs van uw nieuwe bruine keuken. Benieuwd naar de kosten van uw ideale keuken? Onze keukenadviseurs helpen u graag met een budgetplan. 

Geïnteresseerd in een bruine keuken?

Wilt u advies over een bruine keuken in uw woning? Of wilt u onze keukens in levenden lijve ervaren? Kom dan langs bij één van onze showrooms. Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs en ontdek alle mogelijkheden!

Welke kleuren passen er in uw huis?

Kleuren integreren in de keuken

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen.…

Lees verder

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.