Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Keuken werkbladen

In alle varianten

Keuken werkbladen

Waar de keuze in keukenbladen tot begin jaren zestig nog zo'n beetje bestond uit terrazzo of... terrazzo, is het keukenblad inmiddels net zo sterk aan mode onderhevig als de rest van onze keuken. Keuzestress? We hebben de laatste trends voor je op een rijtje gezet.

Kiezen voor een keukenblad, is kiezen uit tal van materialen, diktes en soorten. Van kunststof, beton en marmer tot hout, graniet en composiet in allerlei diktes en kleuren. Een gemakkelijke keuze is dat niet. Naast kiezen tussen allerlei praktische voor- en nadelen, is het keukenblad ook één van de meest gezichtsbepalende onderdelen van een keuken; je kiest dus niet alleen voor gemak in gebruik, ook voor genot om naar te kijken. Sfeervol hout, modern beton, chic graniet; wat zijn de laatste trends?

Houten werkbladen

Houten werkbladen

Wat zijn nu precies de voor- en nadelen van een houten werkblad? En in welke stijl past deze materiaalkeuze het best?

Hout

Hout is chic, tijdloos, gaat jaren mee, past in vrijwel elke keuken en met een houten aanrechtblad haal je een regelrechte eyecatcher in huis. Hout is echter wel een gevoelig materiaal, dat regelmatig met olie moet worden behandeld; houten keukenbladen zijn daarmee vrij onderhoudsintensief. Op zoek naar een onderhoudsvriendelijker alternatief? Kies dan voor kunststof met een houtlook; gemakkelijker in onderhoud en bijna niet van echt hout te onderscheiden.

Granieten werkbladen

Granieten werkbladen

Een granieten werkblad straalt klasse uit. Het is niet alleen chic maar ook nog eens kras- en hittebestedig. Een pracht van een natuurproduct als je het ons vraagt.

Graniet

Een granieten keukenblad is voor veel mensen het toppunt van luxe. Graniet oogt niet alleen chic, het is ook keihard en daardoor kras- en hittebestendig, slijt vrijwel niet en omdat graniet een natuurproduct is, is elk keukenblad uniek. Maar ook graniet is een gevoelig materiaal dat vraagt om regelmatig onderhoud.

Betonnen werkbladen

Betonnen werkbladen

Beton geeft je keuken een prachtige industriële en moderne look. Beton vergt echter wel wat onderhoud. 

Beton

Betonnen keukens zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons assortiment. Deze populaire keukenstijl zorgt direct voor een robuuste en stoere uitstraling in uw keuken. Met een betonnen keuken geeft u uw keuken dan ook een opvallende en eigentijdse look. Deze keukenstijl komt niet alleen prachtig tot zijn recht in een industrieel interieur, maar ook in bijvoorbeeld een design keuken.

Roestvrijstaal (RVS)

Roestvrijstaal (RVS)

Lees hier meer over de voor- en nadelen van een RVS keuken werkblad.

RVS

Een RVS keuken werkblad heeft een moderne en industriële uitstraling. RVS bestaat uit verschillende materialen, zoals ijzer en chroom. Dit maakt het werkblad stevig en zorgt voor de roestvaste eigenschap. Veel professionele keukens maken gebruik van een RVS werkblad vanwege de vele praktische voordelen die dit werkblad biedt. Wat wel goed is om te weten, is dat roestvrijstaal krasgevoelig is. Gebruik daarom altijd een snijplank, maar dit wordt over het algemeen aangeraden voor alle keuken werkbladen.

Glas

Glas

Benieuwd naar de eigenschappen van een glazen keuken werkblad?

Glas

Een glazen keuken werkblad is een echte toevoeging aan uw designkeuken. De werkbladen worden door middel van een hoogwaardige techniek geperst wat zorgt voor een mooie luxueuze uitstraling. Daarnaast kunt u het glas laten bewerken. Dit heeft als voordeel dat u bijvoorbeeld de dikte en kleur van uw werkblad kan aanpassen aan uw wensen, zodat het glazen werkblad helemaal aansluit bij de stijl van uw keuken en inrichting.

Kunststof

Kunststof

Kunststof geeft u wel de look, maar niet de kosten.

Kunststof

Een granieten keukenblad is voor veel mensen het toppunt van luxe. Graniet oogt niet alleen chic, het is ook keihard en daardoor kras- en hittebestendig, slijt vrijwel niet en omdat graniet een natuurproduct is, is elk keukenblad uniek. Maar ook graniet is een gevoelig materiaal dat vraagt om regelmatig onderhoud.

Gratis
Keukenboek

Gratis en extra dik. Ontdek dé trends van 2017

  • 100 pagina's vol keukeninspiratie
Wat kost een keuken?

De prijs van een keuken is afhankelijk van de keuzes die u maakt. Bijvoorbeeld de keus voor de uitstraling van uw keukendeuren, het materiaal van het keukenblad of het merk van de keukenapparatuur.

  • Geef uw voorkeuren aan
  • Ontvang direct een prijsindicatie
  • Plan een afspraak in de winkel
Keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Bij Mandemakers Keukens heeft u de keuze uit de grootste collectie keukenapparatuur en in de keukenwinkels kunt u deze collectie zien, aanraken en uitproberen. Bekijk onze veelzijdige collectie keukenapparatuur.

Inspiratie nodig?

Wij inspireren u graag in een van onze vestigngen

  • 8 vestigingen door heel Nederland
Onze showrooms

Onze showrooms

Bezoek een van onze inspirerende showrooms