Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Nieuw!

Ontwerp uw eigen keuken in 3D

Een keuken ontwerpen doet u heel eenvoudig zelf met onze 3D-keukenplanner. U kunt online uw ideale keuken tekenen en samenstellen. Een 3D-ontwerp is leuk om te maken waarbij uw nieuwe keuken echt tot leven komt. 
Nadat u het ontwerp heeft opgeslagen, kunt u deze op ieder moment wijzigen. Vanaf uw computer, tablet of smartphone.

Een keuken ontwerpen? Zo doet u het zelf!  

Een keuken ontwerpen kan met onze 3D-keukenplanner, een keukenconfigurator waarmee u zelf online uw nieuwe keuken tekent en samenstelt. Het voordeel is dat u alles kunt uitproberen. Past een groot keukeneiland? Is een hoogglans keuken mooi? Kies ik voor een zwarte keuken of juist voor een witte of houten keuken? U kunt ook spelen met de maten in de keuken. Kies bijvoorbeeld een dik werkblad, een hoog aanrecht, een grote kastenwand of alleen onderkasten. De opties zijn eindeloos en de keuze is aan u. Een 3D-keukenontwerp maken, doet u in 4 stappen. 

 

Direct starten met 3D ontwerpen?

Aanhef*
 
 *

 

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vindt u hier. Als u verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat u ons beleid heeft gelezen.

1. starten

Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, kiest u als eerste de vorm van de ruimte waarin straks uw keuken geplaatst wordt. Is de ruimte vierkant? Of heeft die juist een L-vorm? Elke vorm is mogelijk.

2. bouwen

Bij deze stap geeft u aan welke afmeting de ruimte heeft. U kunt ook aangeven waar bijvoorbeeld deuren, ramen en radiatoren zitten en wat voor een vloer er in de ruimte zit.

3. inrichten

Nu gaat u een keuken samenstellen. Om te beginnen kiest u een stijl die bij u past. Bijvoorbeeld modern of juist landelijk. Vervolgens kiest u de onderdelen. Denk aan keukenkastjes, kookeiland, werkblad, keukenapparatuur, spoelbak en afzuigkap. Is de indeling naar wens? Dan gaat u door met de uitvoering. U kiest bijvoorbeeld de kleur en welke grepen u wilt.

4. uw ontwerp

U keukenontwerp is klaar en bij deze laatste stap ziet u het totaalplaatje. U kunt uw ontwerp bewaren voor later. Wij mailen u een pdf van uw ontwerp.

 

Liever hulp van een ontwerper?

Het is natuurlijk heerlijk om zelf uw keuken te ontwerpen, maar het kan ook best lastig zijn. Gelukkig helpen onze ervaren adviseurs u graag! Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. We nemen alle tijd om samen met u uw nieuwe keuken te ontwerpen!

TIPS VOOR HET ONTWERPEN VAN UW KEUKEN

Als u een 3D-keuken gaat ontwerpen, dan kunt u meteen zien hoe deze keuzes uitpakken. Denk aan kleuren, materialen en indeling. Een keuken ontwerpen is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost. Wij geven u daarom graag wat tips mee voor het ontwerpen van uw keuken. Veel mensen kiezen voor een tijdloze look. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale keuken in een basiskleur. Uiteraard kunt u hier wel moderne en geavanceerde apparaten in verwerken. Wilt u een tijdloze, maar unieke keuken? Ga dan voor opvallende kleine details. Denk aan bijzondere handgrepen, planken of kranen. 

"Door het 3D-programma van Mandemakers heb ik mijn keuken helemaal zelf kunnen ontwerpen”.

Tom van Bavel uit Hulst

PRAKTISCHE ONDERDELEN

Naast een prettige look moet een keuken natuurlijk ook praktisch zijn. Veel mensen vinden het fijn om veel werkruimte te creëren in de keuken. Hier is niet bij iedereen even veel ruimte voor, maak daarom van uw loze ruimtes opbergruimte door planken, kasten of rekken op te hangen om zo efficiënt mogelijk met uw ruimte om te gaan. Ook hierin kan onze 3D keukenplanner inzichten bieden. Met de 3D keukenontwerper kunt u ook eindeloos spelen met kleuren en materialen en de keuken ontwerpen die echt bij u past. Gaat u voor een keukenontwerp met landelijke look met een houten aanrechtblad of heeft u liever een moderne look? 

Wist u dat klanten ons beoordelen met een 9,0

Blij met onze nieuwe woonkeuken

Wij kijken met een tevreden gevoel terug op het ontwerp, de voorbereiding en realisatie van onze nieuwe keuken. De gesprekken met Emma in de vestiging.. Lees meer

Marc
28 september 2023

Afgelopen week onze droomkeuken…

Afgelopen week onze droomkeuken samengesteld bij Mandemakers keukens! Uitstekend geholpen door Antoine. We voelden ons op ons gemak en er werd alle.. Lees meer

Lieke
24 september 2023

We zijn ontzettend blij en tevreden!

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. De ontvangst bij Mandemakers en de begeleiding van Ayyoub Slahmi zijn erg goed geweest. Ayyoub bleef.. Lees meer

Consumer
24 september 2023
  • Bekijk alle klantbeoordelingen