Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Voorwaarden

Onderstaand vindt u alle voorwaarden van Mandemakers Keukens.

Algemene voorwaarden

U heeft 5 jaar garantie op uw nieuwe keuken. Dat is vijf jaar lang compleet zorg- en risicovrijgenieten van uw keuken. De garantie op de keuken verloopt volledig via Mandemakers Keukens.

Privacybeleid

Het privacybeleid is van toepassing op elk gebruik van onze website en op alle persoonsgegevens die geregistreerd worden via onze websites en in onze winkels.

Cookiebeleid

Bij gebruik van de website van Mandemakers Keukens kan door Mandemakers Keukens of door derde partijen informatie verzameld worden over het gebruik van deze website. Hiervoor wordt door Mandemakers Keukens gebruik gemaakt van cookies.

CBW-voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn totstand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Co├Ârdinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 december 2005.

Disclaimer

Op het gebruik van de website van Mandemakers keukens zijn de onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door u toegang te verschaffen tot en gebruik te maken van de website van Mandemakers keukens stemt u in met de toepasselijkheid van deze onze gebruiksvoorwaarden.

Actievoorwaarden

Toepasselijkheid De Algemene Actievoorwaarden Mandemakers Keukens zijn van toepassing op alle door Mandemakers Keukens georganiseerde promotionele kansspelen, prijsvragen en vergelijkbare acties. Hierna noemen we die kortheidshalve: Actie. Naast deze Actievoorwaarden kunnen per afzonderlijke Actie aanvullende voorwaarden gelden die bij de betreffende Actie worden bekendgemaakt.

Review policy

Wij hechten veel waarde aan recensies. Hiermee verbeteren wij onze producten en dienstverlening.

Onze uitgangspunten

  • alle reviews zijn van echte klanten 
  • alle reviews, positief en negatief, zijn zichtbaar
  • niemand krijgt een beloning, korting of iets anders om een review te schrijven