Moderne keukens

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Moderne keukens

eigentijdse keukens met een exclusieve look

Moderne keukens

Bent u op zoek naar een eigentijdse keuken met een exclusieve look? Een moderne keuken waarin strakke lijnen de boventoon voeren en waarin kasten en apparatuur naadloos zijn weggewerkt? Laat u inspireren door onze keukenspecialisten en kom samen tot uw favoriete design. U leest hier alles over kleuren, materialen, recepten en apparatuur voor in uw moderne keuken.

Geschiedenis van de moderne keukenstijl

Moderne keukens zijn in trek. De behoefte aan ruimte en overzicht heeft de laatste jaren geleid tot de moderne keuken in zijn huidige vorm: strakke lijnen en verfijnde apparatuur. Wanneer en hoe zette deze trend zich in?

Moderne kleuren en materialen

Voor welk materiaal gaat u? Een lastige keuze, maar wel bepalend voor de uitstraling van de moderne keuken. Wij vertellen u graag hoe u moderne materialen en kleuren met elkaar kunt combineren.

Moderne keuken inrichten

Kijk eens goed rond in moderne keukens die u aantrekkelijk vindt: rust en symmetrie zijn de pijlers van de inrichting. Hoe zorgt de opstelling van uw meubels voor een modern karakter? Waar plaatst u bijvoorbeeld het kookeiland, voor een ruimtelijk gevoel?

Moderne keukenapparatuur

Keukenapparatuur is per definitie modern. Maar niet alle ovens en andere apparaten sluiten aan bij het moderne karakter van uw keuken. Welke moderne keukenapparatuur heeft de juiste strakke uitstraling? Lees hier alles over de laatste trends, zoals pitt cooking en de stoomoven.

Gratis
Keukenboek

Gratis en extra dik. Ontdek dé trends van 2017

  • 100 pagina's vol keukeninspiratie
Moderne gerechten

Een moderne keuken voorzien van hightech apparatuur vraagt om gerechten met een vleugje innovatie. Bijvoorbeeld groene asperges klaargemaakt in de stoomoven, of gegrilde zalm net even anders dan anders.

Binnenkijken bij de familie van Vliet

We laten zes klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de M-Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

De familie van Vliet

en hun ervaring met Mandemakers keukens

"We hebben vrij snel voor Mandemakers gekozen. Natuurlijk zijn we ook bij andere keukenzaken geweest, maar het gevoel was prima en in onze ogen biedt Mandemakers een prima prijs-kwaliteit verhouding. We zijn op een erg prettige manier met elkaar omgegaan en dat heeft geleid tot een geweldige keuken."

Wat kost een keuken?

De prijs van een keuken is afhankelijk van vele keuzes. Welke keukendeuren?  Welk materiaal? Welk keukenblad? Welke keukenapparatuur?

  • Geef al uw voorkeuren aan
  • Ontvang direct een prijsindicatie
  • Plan een afspraak in de winkel
Landelijke keukens

Strakke lijnen, gladde materialen en minimalistische vormen trekt veel mensen aan. Deze moderne stijl kan echter ook saai en kil overkomen. Voor die mensen is een landelijke keuken waarschijnlijk aantrekkelijker.

Inspiratie nodig?

Wij inspireren u graag in een van onze vestigngen

  • 8 vestigingen door heel Nederland