Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Moderne keukens

Bent u op zoek naar een eigentijdse keuken met een exclusieve look? Een moderne keuken waarin strakke lijnen de boventoon voeren en waarin kasten en apparatuur naadloos zijn weggewerkt? Laat u inspireren door onze keukenspecialisten en kom samen tot uw favoriete design. U leest hier alles over kleuren, materialen, recepten en apparatuur voor in uw moderne keuken.

Moderne kleuren en materialen

De kleur en het materiaal bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in uw moderne keuken. Aanrechtbladen van graniet en composiet passen perfect bij een moderne keuken. Kleuren als groen, beige, taupe en grijs zijn in combinatie met bijvoorbeeld geborsteld rvs of zelfs hout ook een mooie toevoeging. Ontdek hier eenvoudig zelf de geschikte kleur en het juiste materiaal voor uw moderne keuken. 

Moderne keukens inrichten

Bij de inrichting van uw moderne keuken staan rust, minimalisme en symmetrie centraal. Scherpe hoeken zonder rondingen in bijvoorbeeld deurtjes of werkbladen passen perfect bij het moderne karakter. Greeploze kasten en lades zijn eveneens een goede match. Maak gebruik van lijnenspel van ruimtes voor een strak geheel. Lees hier meer tips om uw moderne keuken in te richten.

Moderne hoekkeuken

Een moderne hoekkeuken is voorzien van een strak en minimalistisch design. In combinatie met de handige L-vorm opstelling beschikt deze keuken over een erg open en chique uitstraling. Wilt u meer weten over moderne hoekkeukens? Lees dan hier verder.

Moderne keuken met kookeiland

Een moderne keuken met een kookeiland zorgt dankzij het minimalistische en strakke design voor een luxe sfeer. Het kookeiland creëert een gezellige plek en meer werkruimte, waardoor uw keuken niet alleen sfeervoller, maar ook functioneler wordt. Wilt u meer weten over moderne keukens met een kookeiland? Lees dan hier verder.

Moderne keukens met hout

Wilt u een moderne keuken met een landelijke touch? Dan kunt u ervoor kiezen om hout te verwerken in uw keuken. Denk bijvoorbeeld aan een houten keukenblad of houten kastjes. De rest van de keuken kunt u strak laten om de moderne look te behouden. Doe hier meer inspiratie op over het verwerken van hout in uw keuken.

Moderne keukenapparatuur

Er is diverse apparatuur die perfect aansluit bij uw moderne keuken. Een keramische of een inductiekookplaat passen goed dankzij hun strakke vormgeving. Kokendwaterkranen of geïntegreerde afzuiging zorgen eveneens voor een moderne look. Ook greeploze inbouwapparatuur misstaat niet in deze keukenstijl. Benieuwd naar apparatuur die uw moderne keuken complementeert? Lees hier meer over moderne keukenapparatuur.

Hoogglans keukens

Hoogglans keukens hebben een moderne en minimalistische uitstraling en zijn daarom erg geliefd. Wanneer u voor hoogglans kiest, verandert uw keuken dan ook direct in een schitterende luxueuze ruimte. 

Strakke keukens

Strakke keukens kenmerken zich door een strak lijnenspel zonder ronde en sierlijke vormen.
Dankzij de eenvoud en rust past deze keuken dan ook perfect in de moderne keukenstijl. 

Greeploze keukens

Omdat greeploze keukens geen grepen bevatten, hebben zij een strakke en luxe uitstraling. Dit past perfect in de moderne keukenstijl. Met een greeploze keuken geniet je van rust en eenvoud.

Meer keukenstijlen bekijken?

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.

Lees verder

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.