Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Moderne keukens met kookeiland

Een moderne keuken met kookeiland heeft een zeer luxueuze uitstraling. Dankzij het minimalistische design creëert u een tijdloze en stijlvolle keuken. Een kookeiland in dezelfde moderne stijl als uw keuken zorgt voor een prachtig, strak geheel. 

Een simpel maar stijlvol design

Hoewel u met een moderne keuken en een bijpassend kookeiland qua design en stijl vele kanten op kunt, zijn er een aantal kenmerken die de meeste varianten gemeen hebben. Zo is het design altijd minimalistisch en strak. De strakke afwerking ziet u bijvoorbeeld terug in de greeploze kasten. Accessoires en overbodige decoraties ontbreken, wat zorgt voor een simpel maar zeer stijlvol design. Er wordt vaak gebruik gemaakt van materialen als glas, roestvrijstaal, graniet en composiet. Zowel een hoogglans als een matte finish zien we veel terug in de moderne keuken en het bijpassende kookeiland. Zwart, wit en aardetinten zijn kleuren die veelvuldig terugkomen in de moderne keuken, hoewel er ook steeds meer felle accentkleuren gebruikt worden.

Het kookeiland als perfecte aanvulling op uw moderne keuken

Bij een moderne keuken met een kookeiland is het design van het kookeiland feilloos afgestemd op de keukenkastjes en het aanrechtblad. De invulling van het moderne kookeiland is geheel aan u. Zo kunt u deze bijvoorbeeld gebruiken als bar, als extra werkruimte, plaats voor uw wasbak of om uw fornuis op te installeren. Een kookeiland is een perfecte toevoeging om uw moderne keuken nog gezelliger en functioneler te maken. Met de moderne keuken met een kookeiland creëert u een stijlvolle maar toch serene sfeer, omdat de twee elementen perfect bij elkaar aansluiten. Hoewel vaak gedacht wordt dat een kookeiland een luxe is die alleen gepermitteerd is in een grote keuken, zijn er ook kookeilanden die perfect passen in de wat kleinere keuken. Daardoor creëert u in combinatie met de moderne stijl toch dat luxe gevoel.

Meer moderne keukens met kookeiland zien?

Bent u benieuwd naar de verschillende uitvoeringen van een moderne keuken met een kookeiland? Kom dan langs in een van onze showrooms. Onze keukenadviseurs nemen u graag mee langs de verschillende modellen en voorzien u vrijblijvend van passend advies.