Keukenopstellingen: haal het maximale uit uw keuken – Mandemakers

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Keukenopstellingen

Haal het maximale uit uw beschikbare ruimte

Voor iedere ruimte een juiste keukenopstelling

Een nieuwe keuken valt of staat met de keuze voor een bepaalde keukenopstelling. Niet iedere ruimte is namelijk voor elke keukenopstelling geschikt. Daarnaast is het belangrijk dat de keukenopstelling bij uw manier van koken past: houdt u van veel opbergruimte of speelt de werkruimte juist de belangrijkste rol voor u? Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte. We zetten de vijf meest populaire varianten op een rijtje:

Kookeiland keukens

Kookeiland keukens

Met een kookeiland combineer je je sociale contacten met het roeren in de pannen! Wij geven je vijf voorbeelden van kookeilanden die de sfeer in je leefkeuken vergroten.

Hoekkeukens

Hoekkeukens

In Nederlandse huishoudens is de hoekkeuken een graag geziene gast. En dat mag geen verrassing heten. Deze specifieke indeling brengt talrijke voordelen met zich mee.

Rechte keukens

Rechte keukens

Weinig ruimte en hoge keukeneisen? Haal dan nu het maximale uit uw huis! De mooiste rechte keukens passen namelijk moeiteloos in smalle ruimtes. 

3D ontwerpen

Ontwerp nu gratis & snel uw keuken

  • Met meer dan 30 opstellingen
U Keukens

U Keukens

Een U keuken is ideaal wanneer u veel waarde hecht aan ruimte in uw keuken. 

Parallel keukens

Parallel keukens

Doordat deze opstelling over twee keukenelementen beschikt, kunt u kiezen voor extra kast- of extra werkruimte. Wat heeft uw voorkeur?

Keukeninrichting

Keukeninrichting

Met de keukeninrichting zorgt u dat uw keuken helemaal bij de gekozen stijl en uw wensen past. Een belangrijke stap, omdat de keukeninrichting bepalend is voor de sfeer in uw keuken. Wij vertellen u daarom graag waar u allemaal aan moet denken.

Binnenkijken bij de familie Simons

We laten zes klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de M-Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

De familie Simons

en hun ervaring met Mandemakers keukens

De keuze voor onze keuken was niet zo moeilijk. "We waren direct verliefd op deze keuken."Er was niet veel overredingskracht van de mensen bij Mandemakers Keukens nodig. "Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het proces heel soepel is verlopen. Familiair met Brabantse gezelligheid. Zowel Mandemakers als wij hebben alle tijd genomen", licht Bas het aankoopproces toe. Ageeth haakt hierop in: "Het is leuk om te vertellen dat Ben Mandemakers onze keuken heeft ontworpen en heeft getekend. En dat is prima gelukt."

Wat kost een keuken?

De prijs van een keuken is afhankelijk van vele keuzes. Welke keukendeuren?  Welk materiaal? Welk keukenblad? Welke keukenapparatuur?

  • Geef al uw voorkeuren aan
  • Ontvang direct een prijsindicatie
  • Plan een afspraak in de winkel
Parallel keukens

Parallel keukens

Een parallel keuken is de uitgebreide vorm van een rechte keuken. Parallel keukens bestaan namelijk zoals de naam al doet vermoeden uit twee losse keukenelementen die recht tegenover elkaar staan. 

Inspiratie nodig?

Wij inspireren u graag in een van onze vestigngen

  • 8 vestigingen door heel Nederland