Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

G-keukens: dé ideale keuken voor echte kookliefhebbers

De G-keuken is een zeer praktische keukenopstelling en bovendien meestal de grootste uit ons assortiment. De basis van een G-keuken is hetzelfde als een U-keuken. Het verschil is echter dat een G-keuken over een extra uitbouw beschikt: de U-vorm wordt verlengd met een schiereiland. Deze keukenopstelling biedt dan ook meer dan genoeg kast- en werkruimte. Ideaal voor de echte kookliefhebbers!
 

Luxe uitstraling

Een G-keuken straalt vanwege de grootte al snel luxe uit. Om deze uitstraling te bevorderen, wordt er in deze keukenopstelling vaak gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals composiet en/of graniet. Kunt u niet kiezen tussen de verschillende materialen? Een G-keuken leent zich ook uitstekend voor de combinatie van materialen. Zo creëert u niet alleen een luxe sfeer, maar geeft u het geheel ook een unieke look.


De voordelen van een G-keuken

Onder andere dankzij het grote oppervlak profiteert u met deze keukenopstelling van verschillende voordelen:

  • Extra kast- en werkruimte. Een groot voordeel van een G-keuken is de vele kastruimte. Zo kunt u uw kookgerei netjes opbergen en zorgt u voor een opgeruimde uitstraling. Dankzij de grote werkoppervlakken kunt u daarnaast gemakkelijk met twee of drie personen tegelijkertijd in de keuken bezig zijn zonder elkaar in de weg te lopen.
  • Mogelijkheid tot bar. Het schiereiland kan worden gebruikt als eettafel, bar of extra werkplek waar vrienden of familie aan plaats kunnen nemen terwijl u zich om het eten bekommert. Gezellig, toch?
  • Veel ruimte voor inbouwapparatuur. Bent u een echte hobbykok en wilt u daarom niet bezuinigen op apparatuur? Een G-keuken beschikt over voldoende ruimte voor het plaatsen van allerlei keukenapparaten. Dit komt mede dankzij de mogelijkheid tot het plaatsen van een hoge kastenwand waar inbouwapparatuur in verwerkt kan worden.

Aandachtspunten

Een G-keuken is niet voor elke ruimte geschikt. Om deze keukenopstelling goed tot zijn recht te laten komen, moet de keuken een minimale lengte hebben van 3,5 meter. Daarnaast raden we u aan om goed over de indeling van de keuken na te denken, zodat belangrijke elementen zoals de koelkast, kookplaat en wasbak zich niet te ver van elkaar bevinden.

Kom naar de winkel

Wilt u meer inspiratie opdoen wat betreft de mogelijkheden van G-keukens? Breng dan een bezoek aan één van onze winkels. Onze adviseurs vertellen u graag meer over deze exclusieve keukenopstelling.

 

 

100 pagina's!
Mandemakers keukenboek
Kostenloos inspiratie magazine?

Laat u inspireren door de allernieuwste trends in hét huis van keukens. Nú gratis thuisbezorgd!

Voor iedere ruimte een juiste keukenopstelling

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte. We zetten de meest populaire varianten op een rijtje.

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het…

Lees verder

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte. We zetten de meest populaire varianten op een rijtje.