Parallel keukens in alle stijlen – Mandemakers

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Parallel keukens: praktisch en stijlvol

Een parallel keuken is de uitgebreide vorm van een rechte keuken. Parallel keukens bestaan namelijk zoals de naam al doet vermoeden uit twee losse keukenelementen die recht tegenover elkaar staan. De vorm is strak en simpel, maar met diverse mogelijkheden wat betreft de stijl, indeling, apparatuur en accessoires wordt uw perfecte keuken werkelijkheid.
 

Voldoende ruimte

Door de twee losse keukenelementen beschikt een parallel keuken niet alleen over voldoende lades en kasten, maar ook over voldoende ruimte om met meerdere personen tegelijkertijd in de keuken bezig te zijn. De simpele vorm van deze opstelling maakt dat de parallel keuken vrijwel voor iedere ruimte geschikt is. Wel raden we u aan om minimaal twee meter ruimte tussen de twee keukenelementen te houden. Hierdoor hebt u voldoende bewegingsruimte en raken kasten elkaar niet wanneer u deze aan beide kanten tegelijk open wilt doen.

Moderne keuken geschiedenis
Parallel keuken
Parallel keuken


Soorten indelingen

De een geeft de voorkeur aan een opgeruimde keuken en wil daarom zoveel mogelijk kastruimte creëren, terwijl de ander juist de meeste waarde hecht aan voldoende werkruimte. Voor beide wensen biedt een parallel keuken mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om beide keukenelementen van een werkblad te voorzien, maar u kunt ook één zijde als kastenwand gebruiken met eventueel inbouwapparatuur. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om één deel van de opstelling los in de ruimte te plaatsen in plaats van de variant waarbij beide keukenelementen tegen een wand aan staan. Het losstaand gedeelte kan zo worden omgetoverd tot een gezellig bargedeelte.

Parallel keukens in alle stijlen

Mandemakers beschikt over een uitgebreide collectie parallel keukens. Net zoals er diverse mogelijkheden zijn wat betreft de indeling kunt u ook kiezen uit verschillende stijlen. Of u nu een landelijke, moderne of een design uitstraling wenst, onze collectie biedt meer dan genoeg keuze. Met het juiste werkblad, de mooiste afwerkingen en de meest stijlvolle en praktische apparatuur maakt u uw keuken vervolgens een stijlvol geheel.

100 pagina's!
Mandemakers keukenboek
Gratis keukenboek?

Laat u inspireren door de allernieuwste trends in hét huis van keukens. Nú gratis thuisbezorgd!

Voor iedere ruimte een juiste keukenopstelling

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte. We zetten de meest populaire varianten op een rijtje.

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het...

Lees verder

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte. We zetten de meest populaire varianten op een rijtje.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?