Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Rechte keukens

Een rechte keuken is ideaal wanneer u beschikt over een kleine woning. Op deze manier haalt u het maximale uit de ruimte en kunt u optimaal genieten van uw keuken. Heeft u een grote woning maar wilt u liever niet te veel ruimte opofferen aan de keuken? Dan is een keuken in een rechte opstelling ook erg geschikt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van rechte keukens? Lees dan verder, Mandemakers heeft voor u tips en inspiratie op een rij gezet.

Talloze mogelijkheden voor elk interieur

Een rechte keuken neemt slechts één wand van de ruimte in beslag. Een enkelwandige keuken past daardoor in vrijwel elk interieur. Vooral voor een kleinere woning is een keuken met een rechte opstelling ideaal. Ga bijvoorbeeld voor een compacte, rechte keuken van 3 meter. Door boven de rechte keuken een kastenwand te plaatsen, creëert u gelijk een ruime hoeveelheid aan opbergruimte. Een rechte keuken zonder bovenkastjes is uiteraard ook mogelijk, dit geeft een strakkere uitstraling. Houd er dan wel rekening mee dat u een dan lange rechte keuken kiest voor voldoende opbergmogelijkheden. Ga bijvoorbeeld voor een rechte keuken van 4 meter. Hierin kunt u toch wat meer keukenspullen kwijt, zonder dat u bovenkastjes nodig heeft. Beschikt u over voldoende ruimte en gaat u liever voor een grotere keuken? Dan is een rechte keuken van 5 meter absoluut een goede oplossing voor u.

Rechte keukens in verschillende stijlen

Wanneer u heeft besloten om een rechte keuken te kopen, is het belangrijk om na te denken over de stijl. Met een mooie, rechte keuken kunt u namelijk allerlei kanten op. Houdt u van een rustige uitstraling met een elegant design? Dan is een landelijke rechte keuken wellicht wat voor u. De landelijke uitstraling kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout en steen. Daarnaast beschikt een landelijke keuken over elegante, ronde vormen. Dit ziet u terug in onder andere de sierlijke kastdeurgrepen. Gaat u liever voor een recht en strak design? Dan is een moderne rechte keuken zeker geschikt voor u. Deze keuken beschikt over minder details en kastdeurgrepen worden vaak weggelaten. Daarnaast kenmerkt een moderne keuken zich door de gladde afwerking. Een rechte hoogglans keuken is prachtig voor een modern interieur. De moderne stijl beschikt daarnaast veelal over lichte kleuren. Wanneer u kiest voor een witte rechte keuken, kiest u voor een stijlvolle keuken die uw modern interieur helemaal af maakt.

Welke rechte keuken kiest u?

Wilt u een nieuwe rechte keuken kopen maar bekijkt u liever met eigen ogen de mogelijkheden? Kom dan gerust langs in een van onze showrooms. Complete rechte keukens staan in onze showroom zodat u direct ziet hoe deze in uw eigen woning staan. Krijgt u liever persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij helpen u graag om de juiste keuken te kiezen. 

100 pagina's!
Mandemakers keukenboek
Kostenloos inspiratie magazine?

Laat u inspireren door de allernieuwste trends in hét huis van keukens. Nú gratis thuisbezorgd!

Voor iedere ruimte een juiste keukenopstelling

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte. We zetten de meest populaire varianten op een rijtje.

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het…

Lees verder

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte. We zetten de meest populaire varianten op een rijtje.