Hoekkeukens vind je bij Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Hoekkeukens

geven efficiëntie een nieuwe dimensie

Hoekkeukens

Hoekkeukens geven efficientie een nieuwe dimensie

In Nederlandse huishoudens is de hoekkeuken een populaire opstelling. Deze specifieke indeling brengt namelijk talrijke voordelen met zich mee. Zo bieden hoekkeukens veel opbergruimte, een ruime werkdriehoek en door een tafel in de 'open hoek' te plaatsen wordt de keuken al snel een prettige verzamelplek voor het hele gezin. Lees verder en ontdek de eigenschappen en voordelen van een hoekkeuken.

 

Een optimale werkdriehoek

Bij de samenstelling van de hoekkeuken die voldoet aan alle eisen die u stelt, is het belangrijk om verschillende praktische punten niet uit het oog te verliezen. Zo is bij de indeling van uw keuken de werkdriehoek (koken, spoelen en koelen) bepalend. Een werkdriehoek is de ruimte tussen de koelkast, het fornuis en de spoelbak. Een goede interactie tussen het fornuis, de spoelbak en de koelkast zorgt niet alleen voor een effectief gebruik van uw keuken, maar is bovendien ook veiliger. Houd met name de afstand tussen de kookplaat en spoelbak in de gaten, daar op deze route het vaakst opeenvolgende handelingen worden afgewerkt. Aangeraden wordt om - in welke keukenopstelling dan ook - een afstand van minimaal 60 en maximaal 200 centimeter aan te houden. Wel zo veilig en gebruiksvriendelijk.

Hoekkeuken
Hoekkeukens
Hoekkeukens

De carrouselkast: innovatief en nuttig

Zoals gezegd: een hoekkeuken biedt vooral veel ruimte. Niet alleen met het oog op leefplezier en gebruiksgenot, maar zeker ook met betrekking tot opbergruimte. De muur kunt u benutten voor hoge keukenkastjes, terwijl de lage hoekkast van uw keuken zich uitstekend leent voor een carrouselkast. Door de handige en functionele werking van de hoekcarrousel wint u al snel twee vierkante meter aan normaliter verloren ruimte terug. Een ideale opbergplek voor potten en pannen, die door de draaischijf gemakkelijk te bereiken zijn.

 

Hoekkeukens in alle maten, soorten en stijlen

Heeft uw keuken specifieke afmetingen? Dan is een L-vorm keuken een passende oplossing want de praktische hoekkeukens zijn er in alle soorten en maten. Of u nu veel of weinig ruimte heeft, met een hoekkeuken weet u in elk geval zeker dat u het maximale uit de beschikbare opties haalt. Laat u inspireren door onze de uitgebreide keukencollectie. Van de moderne en verrassend scherp geprijste Radex-keuken uit de Mandemakers Collectie tot de exclusieve Italiaanse designkeuken van Barletti; bij Mandemakers gaan al uw (hoek)keukenwensen in vervulling.

100 pagina's!
Mandemakers keukenboek
Gratis keukenboek?

Laat u inspireren door de allernieuwste trends in hét huis van keukens. Nú gratis thuisbezorgd!

Voor iedere ruimte een juiste keukenopstelling

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte. We zetten de meest populaire varianten op een rijtje.

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het...

Lees verder

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte. We zetten de meest populaire varianten op een rijtje.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?