Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

De hoekkast: de slimmerik onder de keukenkasten

De hoekkast zal u verbazen. Waarom? Omdat er bij deze keukenkast letterlijk superslimme oplossingen om de hoek komen kijken. In veel keukens zit een hoek en met de innovatieve systemen die de hoekonderkast en -bovenkast hiervoor bieden, benut u optimaal de loze hoekruimte. Onze deskundige keukenadviseurs vertellen u graag meer.

De hoekkast: elk nadeel wordt een voordeel

Staat uw favoriete hapjespan achter in de diepe hoekkast? U kunt het niet goed zien en u kunt er niet goed bij. Daarmee hebben we meteen het nadeel van de hoekkast in de keuken te pakken. Gelukkig is dat nadeel verleden tijd door allerlei creatieve oplossingen zoals het Le Mans-systeem en de draaicarrousel. We kunnen met recht zeggen dat een hoekkast tegenwoordig alleen nog maar voordelen heeft. Elke L-keuken en U-keuken heeft een hoek waar veel ruimte in zit en waar u maximaal gebruik van maakt met onze slimme hoekoplossingen. Zij toveren de hoekkast om tot een bijzonder ruime opberger voor de pannen en schalen die u dagelijks gebruikt.

De hoekkast: maak kennis met onze pientere systemen

Natuurlijk kunt u in de hoek van uw keuken nog altijd kiezen voor een standaard keukenkast met hoekplanken. U kunt dan minder makkelijk bij het achterste gedeelte, maar als u daar het kerstservies opbergt, of iets anders dat u weinig gebruikt, dan is daar niks mis mee. En met hoekplanken heeft u bovendien de meest voordelige oplossing te pakken. Zoekt u juist een ruime plek voor spullen die u veel gebruikt? Kijk dan welke van deze handige hoeksystemen het beste past bij uw keuken.

 • Le Mans-kast
  Het Le Mans-systeem bestaat uit 1, 2 of 3 plateaus boven elkaar die u helemaal uit de kast kunt schuiven. De Le Mans-kast is een luxe en innovatieve hoekoplossing die voorkomt dat u op uw knieën achterin de kast moet duiken om die zware braadpan of die grote slakom te pakken. Een hoeksysteem dat gemaakt is voor uw gemak en waar u dagelijks profijt van heeft.
   
 • Keukencarrousel
  De carrouselkast bestaat uit 1 of 2 ronde plateaus die u uit de kast kunt draaien. Het voordeel is dat de draaiplateaus van deze keukencarrousel moeiteloos naar u toe bewegen, zodat alle spullen overzichtelijk voor het grijpen liggen. Van deze praktische carrouselkast gaat u elke dag veel plezier hebben.
   
 • Spoelbak
  De spoelbak in de hoekkast van uw keuken? Dat is zeker een optie! Het grote voordeel is dat de spoelbak die onder uw aanrecht zit in een hoek komt waar u toch loze ruimte te vullen had. Van de spoelbak-hoekkast kunnen we dus oprecht zeggen dat het een win- winoplossing is.

Wij laten u graag onze hoekoplossingen zien

Slimme jongen toch, die hoekkast. Kom de verschillende mogelijkheden gerust een keer met eigen ogen bekijken in een van onze inspirerende showrooms. Dan krijgt u er meteen een gevoel bij en kunt u de verschillende hoekkastjes zelf testen. Onze deskundige keukenadviseurs weten alles over de handige systemen en zij adviseren u graag. U bent van harte welkom in ons huis van keukens.

Meer kasten bekijken?

Bekijk hier een overzicht van alle keukenkasten van Mandemakers Keukens.

Bekijk hier een overzicht van alle keukenkasten van Mandemakers Keukens.

Lees verder

Bekijk hier een overzicht van alle keukenkasten van Mandemakers Keukens.