Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

De keukendeurtjes geven uw keuken smoel

De keukendeurtjes zijn misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van uw keuken. Nou ja, als het gaat om de uitstraling dan. Een donkere eikenhouten keuken oogt volledig anders dan diezelfde keuken in hoogglans wit. De keukenkastdeurtjes zijn dus echte sfeerbepalers. Onze deskundige keukenadviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden.

Keukendeurtjes vervangen: uw keuken weer als nieuw

Zijn uw keukenkastdeurtjes aan vervanging toe? Dan kunt u uiteraard bij ons terecht voor nieuwe keukenfrontjes en losse keukendeurtjes, maar ook voor scharnieren of schroeven voor uw keukenkastjes. Als dat binnen 5 jaar na het aanschaffen van uw Mandemakers keuken nodig is, valt dat vaak onder de garantie. Maar misschien is uw keuken nog prima in orde en bent u gewoon toe aan een andere uitstraling. Door alleen nieuwe keukendeurtjes en handgrepen bespaart u kosten en krijgt u straks het gevoel dat u een compleet nieuwe keuken binnenloopt. Bent u van plan om uw keukenkastdeuren te vervangen? Blader dan eens door ons magazine om leuke ideeën op te doen.

Keukendeurtjes in alle maten

Er zijn veel verschillende soorten keukenkasten. Elk met een eigen afmeting. De maat van de kast bepaalt de afmeting van het nieuwe kastdeurtje. Dat kan een standaardmaat kastdeur zijn van bijvoorbeeld 60 x 70 centimeter, maar ook een op maat gemaakt deurtje. Onze adviseurs laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. 

 

De keukenkastdeurtjes zijn de sfeerbepalers 

De keukendeurtjes geven uw keuken de uitstraling waar u naar zoekt. Houdt u van een landelijke sfeer in uw keuken? Dan kiest u waarschijnlijk voor houten deurtjes. Hout is trouwens ook ideaal als u van industrieel houdt. Kies er in dat geval bijvoorbeeld stevige zwarte handgrepen bij. Is modern meer uw ding? Dan wordt u waarschijnlijk blij van witte kunststof deurtjes. Van welke sfeer u houdt, er is altijd een passend kastdeurtje:


Houten keukendeurtjes

Denk aan eikenhout of steigerhout. Dat zorgt voor een warme uitstraling.


Plakfolie keukenkastdeurtjes

Met deze voordelige oplossing wordt elke kleur en elk motief mogelijk.


Glazen keukendeuren

Glas, helder of gekleurd, geeft uw keuken een exclusieve uitstraling.


Kunststof keukendeuren

Modern en functioneel. Met een bijpassend kunststof werkblad ontstaat er een strak en modern geheel.

Kom onze keukendeurtjes bekijken!  

Keuze genoeg als het gaat om kastdeurtjes. In onze showroomkeukens ziet u veel verschillende voorbeelden van keukendeurtjes. Kom dus gerust eens langs bij een van onze winkels om inspiratie op te doen. U bent van harte welkom. En kunt u wel wat hulp gebruiken? Maak vooraf even een afspraak, dan zorgen wij dat onze adviseur alle tijd heeft om u te begeleiden.

 

Meer kasten bekijken?

Bekijk hier een overzicht van alle keukenkasten van Mandemakers Keukens.

Bekijk hier een overzicht van alle keukenkasten van Mandemakers Keukens.

Lees verder

Bekijk hier een overzicht van alle keukenkasten van Mandemakers Keukens.