Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Sponsoring bij Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is een écht familie bedrijf, het sponsoren van verschillende verenigingen is daarom ook erg belangrijk. Stefan Mandemakers, commercieel directeur van Mandemakers Keukens: “Naast keukenman ben ik ook een echte familieman. Als vader van twee kinderen weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om sport en beweging te stimuleren." Bekijk hieronder waar Mandemakers Keukens zich onder andere voor inzet. 

PSV

Michael Meuleners Account Manager Sponsoring bij PSV: “PSV en Mandemakers passen enorm goed bij elkaar. Beide topclubs, waar het familiegevoel en de Brabantse gezelligheid overheerst. Daarom zijn wij ook erg blij dat een écht Brabants familiebedrijf als Mandemakers reeds enkele jaren een van onze belangrijkste Partners is. Samen organiseren we vanuit die hoedanigheid leuke dingen zoals Mama’s keukengeheimen". 

 

Mama's Keukengeheimen

RKC
RKC

Mandemakers is sinds jaar en dag verbonden met ons RKC Waalwijk. Waalwijk staat op de kaart dankzij onze beide unieke, warme en ambitieuze organisaties. Wij zijn er trots op zo nauw verbonden te zijn met zo’n uniek bedrijf, welke zorgt voor regionale, landelijke én internationale werkgelegenheid en verbinding. Zonder de warme relatie met Mandemakers zou RKC Waalwijk nooit haar unieke gezicht en DNA hebben weten te creëren in haar verleden en heden. Iets waar we trots én erg zuinig op zijn!

 

Villa Pardoes

Algemeen Directeur van Villa Pardoes, Peter Persoon; “Met deze donateursactie zorgt Mandemakers Keukens voor een forse positieve impuls. Als goed doel zijn nwe bij een relatief grote groep mensen in Nederland nog niet zo bekend. De bijdrage die Mandemakers Keuken doet, draagt een aanzienlijk aantal steentjes bij aan de realisatie van de doelstelling van Villa Pardoes: kinderen met een levensbedreigende ziekte samen met hun ouders, broertjes en zusjes een unieke en onvergetelijke vakantie bezorgen. We vinden het dan ook fijn dat Mandemakers Villa Pardoes in de toekomst blijft ondersteunen.”

 

Tesqua

Wij zijn erg blij met Mandemakers als hoofdsponsor van onze tennishal. Een vrolijk bord fleurt onze hal op en er is veel hilariteit om de klok. Onze leden vragen zich regelmatig af waarom de klok stil staat. Wij zeggen dan “je vergeet de tijd als je lekker sportief bezig bent”. Een leuke manier om elkaar wederzijds te ondersteunen!

DESK

"Mandemakers is al meer dan 20 jaar een bijzonder gewaardeerd sponsor van onze vereniging. Zowel de familie Mandemakers als DESK zijn geworteld in de Kaatsheuvelse gemeenschap. Elk jaar zijn bijna 1000 leden actief om invulling te geven aan een sportieve manier van bewegen door het beoefenen van de voetbalsport. De support van Mandemakers is daarbij van onschatbare waarde. Veel dank daarvoor" aldus Jacques van Heijst, voorzichter van VV DESK.

Overige sponsor activiteiten

Stichting ES
SSC
Ammerzode