Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Sponsoring bij Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is een écht familie bedrijf, het sponsoren van verschillende verenigingen is daarom ook erg belangrijk. Stefan Mandemakers, algemeen directeur van Mandemakers Keukens: “Naast keukenman ben ik ook een echte familieman. Als vader van twee kinderen weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om sport en beweging te stimuleren." Bekijk hieronder waar Mandemakers Keukens zich onder andere voor inzet. 


Algemeen Directeur van Villa Pardoes, Peter Persoon; “Met deze donateursactie zorgt Mandemakers Keukens voor een forse positieve impuls. Als goed doel zijn we bij een relatief grote groep mensen in Nederland nog niet zo bekend. De bijdrage die Mandemakers Keukens doet, draagt een aanzienlijk aantal steentjes bij aan de realisatie van de doelstelling van Villa Pardoes: kinderen met een levensbedreigende ziekte samen met hun ouders, broertjes en zusjes een unieke en onvergetelijke vakantie bezorgen. We vinden het dan ook fijn dat Mandemakers Villa Pardoes in de toekomst blijft ondersteunen.”

 

Michael Meuleners Account Manager Sponsoring bij PSV: “PSV en Mandemakers passen enorm goed bij elkaar. Beide topclubs, waar het familiegevoel en de Brabantse gezelligheid overheerst. Daarom zijn wij ook erg blij dat een écht Brabants familiebedrijf als Mandemakers reeds enkele jaren een van onze belangrijkste Partners is. Samen organiseren we vanuit die hoedanigheid leuke dingen zoals Mama’s keukengeheimen". 

 

Mandemakers is sinds jaar en dag verbonden met ons RKC Waalwijk. Waalwijk staat op de kaart dankzij onze beide unieke, warme en ambitieuze organisaties. Wij zijn er trots op zo nauw verbonden te zijn met zo’n uniek bedrijf, welke zorgt voor regionale, landelijke én internationale werkgelegenheid en verbinding. Zonder de warme relatie met Mandemakers zou RKC Waalwijk nooit haar unieke gezicht en DNA hebben weten te creëren in haar verleden en heden. Iets waar we trots én erg zuinig op zijn!

 

Coert van Caem voorzitter van s.v. Capelle: "Mandemakers Keukens is al jarenlang een vaste sponsor en draagt onze vereniging een warm hart toe. Sinds een aantal jaar heeft Mandemakers haar naam verbonden aan ons prachtige sportpark aan de Juffrouwsteeg in Sprang-Capelle: Ons sportpark is omgedoopt tot het 'Mandemakers Sportpark'. Om de hechte band aan te geven is de opening van ons complex verricht door Ben en Jeannet Mandemakers."

"Mandemakers is al meer dan 20 jaar een bijzonder gewaardeerd sponsor van onze vereniging. Zowel de familie Mandemakers als DESK zijn geworteld in de Kaatsheuvelse gemeenschap. Elk jaar zijn bijna 1000 leden actief om invulling te geven aan een sportieve manier van bewegen door het beoefenen van de voetbalsport. De support van Mandemakers is daarbij van onschatbare waarde. Veel dank daarvoor" aldus Jacques van Heijst, voorzichter van VV DESK.

 

 

"Wij zijn erg blij met Mandemakers als hoofdsponsor van onze tennishal. Een vrolijk bord fleurt onze hal op en er is veel hilariteit om de klok. Onze leden vragen zich regelmatig af waarom de klok stil staat. Wij zeggen dan “je vergeet de tijd als je lekker sportief bezig bent”. Een leuke manier om elkaar wederzijds te ondersteunen!"

"De sponsoring door Mandemakers geeft onze atletiekvereniging een welkome steun in de rug. We kunnen hierdoor meer mogelijkheden bieden aan onze leden: van jeugd tot G-atleten, van tienkampers tot hardlopers. Plezier in het sporten, iedere training een beetje beter worden. Dat is de ambitie van onze vereniging en sluit aan bij de ambities van Mandemakers." Harald van Engelen, voorzitter ACW '66. 

Greep uit overige sponsor activiteiten