Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Hét huis van keukens draagt Villa Pardoes een warm hart toe

Dankzij Mandemakers Keukens was jij de afgelopen jaar persoonlijk particulier donateur van Villa Pardoes. We hopen van harte dat je jezelf betrokken voelt bij de 600 gezinnen die in Villa Pardoes een onvergetelijke vakantie beleven, mede dankzij de aankoop van jouw nieuwe keuken!

Het zou voor Villa Pardoes, en met name voor de gezinnen voor wie wij zijn bedoeld, werkelijk fantastisch zijn als je jouw particulier donateurschap op persoonlijke titel voort wilt zetten. Voor slechts € 25,- per jaar biedt je ook in de toekomst zo’n 600 ernstige zieke kinderen samen met hun hele familie een geweldig gratis vakantie in Villa Pardoes, waarbij de ziekte even op de achtergrond komt.

Namens onze gasten nogmaals hartelijk dank voor jouw bijdrage!

Villa Pardoes x Mandemakers Keukens

In de afgelopen decennia is Mandemakers Keukens uitgegroeid tot een bekend begrip in Nederland. De van oudsher Kaatsheuvelse onderneming kent inmiddels 10 vestigingen, verspreid over heel het land. Oprichter en eigenaar Ben Mandemakers, en commercieel directeur Stefan Mandemakers, zijn de drijvende krachten achter het bedrijf. Het was de beslissing van beiden om Villa Pardoes op deze wijze te ondersteunen.

Ben Mandemakers: "als vader van drie kinderen weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om er even tussenuit te kunnen met het gezin. Het is een initiatief dat ik een zeer warm hart toedraag. Ik hoop dan ook oprecht dat onze actie nog veel mensen zal inspireren Villa Pardoes te ondersteunen. 

Naast deze actie krijgen de medewerkers van De Mandemakers Groep de mogelijkheid om zich ook aan te melden voor deze actie. Uiteraard hopen we allen op een breed draagvlak binnen de organisatie van De Mandemakers Groep.”

"Naast keukenman ben ik ook een echte familieman."

Ben Mandemakers

Eigenaar
"Met deze donateursactie helpt Mandemakers Keukens ons een gigantische stap verder."

Yvonne Keasberry

Algemeen directeur

"Als goed doel zijn we bij een relatief grote groep mensen in Nederland nog niet zo bekend. De acties die Mandemakers Keukens in het jubileumjaar van Villa Pardoes voor ons doet, gaat ons zeker ook aan veel nieuwe particuliere donateurs helpen. Zoveel mensen kennen gezinnen in dit soort omstandigheden uit hun directe omgeving. Die gun je toch de vakantie van hun leven”, aldus Algemeen Directeur Yvonne Keasberry.

“Villa Pardoes is trots dat ze op deze unieke manier mag samenwerken met Mandemakers Keukens. Naast deze geweldige actie rondom ons 15- jarig bestaan zijn wij met onze capaciteitsuitbreiding voor de aanschaf van 6 nieuwe keukens vanzelfsprekend uitgekomen bij Mandemakers Keukens. En ook hier heeft Mandemakers Keukens ons verrast met een royale bijdrage ten behoeve van 6 unieke keukens!"