Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Landelijke keukens

Nostalgisch, warm en eindeloos te combineren. Landelijke inrichtingen zijn van alle markten thuis en naar uw eigen smaak te perfectioneren. Op zoek naar de inrichting voor uw landelijke keuken? Laat u inspireren door onze landelijke keuken specialisten. U leest hier alles over opstellingen, kleuren en natuurlijke materialen. En, weet u het al: kiest u voor modern landelijk of klassiek landelijk?

De landelijke keuken met kookeiland

van Janet en Peter Vork

Janet en Peter Vork kochten onlangs een appartement van 120 vierkante meter, gebouwd in 2008. Het appartement voldeed aan bijna al hun eisen. ‘Maar niet alles was naar onze smaak. Vooral de keuken niet. Er was op zich niet veel mis mee, maar we wilden groter. En we koesterden al heel lang de wens ooit een kookeiland te hebben! We hadden goede verhalen over Mandemakers gehoord, dus besloten we in Kaatsheuvel te gaan kijken. Het was een week voor Kerst, en we werden geholpen door Jozef. Een goed voorteken! Jozef bleek een ervaren verkoper die alle tijd voor ons nam en goede adviezen gaf.’ 

Binnenkijken bij Janet en Peter Vork

We laten zes klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de Mandemakers Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

Zwarte landelijke keuken

Landelijke keukens kenmerken zich mede door rustig, neutraal kleurgebruik. Zwart en wit zijn hierbij vaak leidende thema's. Zwarte frontjes komen goed tot hun recht onder een granieten aanrechtblad en bij de metallic kleur van een vrijstaand fornuis. Deze combinatie is te zien in de keuken van de familie Simons, die bij Mandemakers Keukens geslaagd is in het vinden van een ideale keuken. Meer over zwarte landelijke keukens lees je hier.

Witte landelijke keuken

Wit is nog altijd de meest voorkomende kleur in landelijke keukens. Dit komt mede doordat de kleur bijna met alle andere kleuren te combineren is. Daarnaast straalt wit, samen met de secundaire kleur grijs rust uit in de keuken. Uiteraard kunt u witte frontjes combineren met bijvoorbeeld een zwart aanrechtblad voor een modernere look. Ontdek hier meer over witte landelijke keukens.

 

Klassiek landelijke keuken

Bij een klassiek landelijke keuken denkt u waarschijn aan een warme, statige keuken met wat vleugjes nostalgie. De klassieke en landelijke stijlen gaan goed samen omdat er veel overlap is tussen de twee. Ambachtelijke elementen, warmte die de keuken uitstraalt en de sierlijke accessoires voor een unieke uitstraling. Wilt u meer inspiratie opdoen over klassiek landelijke keukens? Lees dan hier verder.

Modern landelijke keuken

Door het veelvuldig gebruik van de kleuren zwart en wit wordt er al snel een modern landelijke stijl gecreëerd. Dit gaat vaak gepaard met hoogglans keukenfronten voor een moderne touch. Wissel de moderne fronten af met een authentiek vrijstaand fornuis en landelijke accessoires aan de wand en u heeft een modern landelijke stijl. Wilt u meer weten over modern landelijke keukens? Lees dan hier verder.

Meer keukenstijlen bekijken?

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.

Lees verder

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.