Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Landelijke keukens

Nostalgisch, warm en eindeloos te combineren. Landelijke inrichtingen zijn van alle markten thuis en naar uw eigen smaak te perfectioneren. Op zoek naar de inrichting voor uw landelijke keuken? Laat u inspireren door onze landelijke keuken specialisten. U leest hier alles over opstellingen, kleuren en natuurlijke materialen. En, weet u het al: kiest u voor modern landelijk of klassiek landelijk?

De landelijke keuken

van de familie Simons

De keuze voor onze keuken was niet zo moeilijk. "We waren direct verliefd op deze keuken." Er was niet veel overredingskracht van de mensen bij Mandemakers Keukens nodig. "Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het proces heel soepel is verlopen. Familiair met Brabantse gezelligheid. Zowel Mandemakers als wij hebben alle tijd genomen", licht Bas het aankoopproces toe. Ageeth haakt hierop in: "Het is leuk om te vertellen dat Ben Mandemakers onze keuken heeft ontworpen en heeft getekend. En dat is prima gelukt." Lees hier meer over de keukenervaringen van onze klanten.

Binnenkijken bij de familie Simons

We laten zes klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de Mandemakers Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

Zwarte landelijke keuken

Landelijke keukens kenmerken zich mede door rustig, neutraal kleurgebruik. Zwart en wit zijn hierbij vaak leidende thema's. Zwarte frontjes komen goed tot hun recht onder een granieten aanrechtblad en bij de metallic kleur van een vrijstaand fornuis. Deze combinatie is te zien in de keuken van de familie Simons, die bij Mandemakers Keukens geslaagd is in het vinden van een ideale keuken. Uiteraard is de kleur zwart ook prima te combineren met de tegenpool wit. Dit samenspel is vooral veel te vinden bij moderne landelijke keukens. Meer over zwarte landelijke keukens lees je hier.
 

Witte landelijke keuken

Wit is nog altijd de meest voorkomende kleur in landelijke keukens. Dit komt mede doordat de kleur bijna met alle andere kleuren te combineren is. Daarnaast straalt wit, samen met de secundaire kleur grijs (die ook vaak gebruikt wordt) rust uit in de keuken. Uiteraard kunt u witte frontjes combineren met bijvoorbeeld een zwart aanrechtblad voor een modernere look. Het verschil tussen zwart en wit in het kleurenpalet is groot, en dus kan ook de uitstraling van uw keuken erg veranderen, afhankelijk van uw kleurkeuze. Ontdek hier meer over witte landelijke keukens.

Landelijke zwarte keuken
Witte landelijke keuken

Klassiek landelijke keuken

Bij een klassiek landelijke keuken heeft u waarschijn direct associaties: een warme, statige keuken met wat vleugjes nostalgie. De klassieke en landelijke stijlen gaan goed met elkaar samen omdat er veel overlap is tussen de twee. Denkt u eens aan de ambachtelijke elementen waaruit de keuken is opgebouwd, de warmte die de keuken uitstraalt en de sierlijke accessoires die de keuken een unieke uitstraling geven. Wilt u meer inspiratie opdoen over klassiek landelijke keukens? Lees dan hier verder.

Advies over landelijke keukens?

Wij adviseren u graag!

  • Kom langs in één van onze 10 vestigingen

Modern landelijke keuken

Door het veelvuldig gebruik van de kleuren zwart en wit wordt er al snel een modern landelijke stijl gecreëerd. Dit gaat vaak gepaard met hoogglans keukenfronten voor een moderne touch. Wissel de moderne fronten af met een authentiek vrijstaand fornuis en landelijke accessoires aan de wand en u heeft een modern landelijke stijl. Wilt u meer weten over modern landelijke keukens? Lees dan hier verder.
 

Natuurlijke materialen

Landelijke keukens staan veelal bekend om het gebruik van natuurlijke materialen in zowel keukenbladen als keukenkasten. Materialen als hout en graniet zijn dan ook vaak terugkerende elementen in de landelijke keukens van Mandemakers. Onze adviseurs staan u graag te woord bij het selecteren van de juiste natuurlijke materialen voor uw landelijke keuken. Ook lees je hier meer over het gebruik van natuurlijke materialen in de keuken.

Landelijke keuken inrichten

Inrichten gaat veel verder dan het bepalen van een keukenopstelling. Wat dacht u van landelijke accessoires, kleuren en materialen? Er zijn dan ook veel verschillende manieren om een landelijke stijl te creëren in uw keuken. Benieuwd naar deze mogelijkheden? Wij hebben een aantal landelijke keuken inrichting tips voor u op een rij gezet.

Landelijke gerechten

Het warme, nostalgische gevoel van een landelijke keuken ervaart u niet alleen door het zien en voelen van natuurlijke materialen en landelijke kleuren, maar ook door geur en smaak! Met de landelijke gerechten van Mandemakers Keukens ervaart u binnen de kortste keren het ultieme zaterdagmiddaggevoel. Ontdek de landelijke gerechten hier.

Meer keukenstijlen bekijken?

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.

Lees verder

Bekijk hier een overzicht van alle keukenstijlen van Mandemakers Keukens.

Terug
Sluiten