Keukenapparatuur van topmerken als Miele of Bauknecht

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

KEUKENAPPARATUUR

Altijd het nieuwste van het nieuwste

Om het maximale leef- en kookplezier uit uw nieuwe keuken te halen is de juiste keukenapparatuur een belangrijk onderdeel van uw keuken. Bij Mandemakers Keukens heeft u de keuze uit de grootste collectie keukenapparatuur en in de keukenwinkels kunt u deze collectie zien, aanraken en uitproberen. Kiest u voor de zuinige vaatwasser, stille vaatwasser of het gemak van een kokend waterkraan?

Bij Mandemakers begint het met de vraag, wat heeft u nodig in uw nieuwe keuken? Naast de basis apparatuur als een kookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron en vaatwasser zijn er nog talloze andere innovatieve keukenapparaten te kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een afzuigsysteem dat is verwerkt in uw keukenwerkblad?

Ons ruime aanbod A-merkenapparatuur

Bij Mandemakers hebben we een uitgebreid aanbod aan A-merken keukenapparatuur. Welke apparatuur u ook zoekt, bij ons vindt u altijdt het nieuwste van het nieuwste. Bekijk hieronder welke topmerken apparatuur we allemaal aanbieden.

Fornuizen

Fornuizen

Een fornuis in een keuken is essentieel om uw eten op te bereiden of bijvoorbeeld op te warmen. Mandemakers Keukens een breed scala aan fornuizen.

Ovens

Ovens

De traditionele modellen zijn onder te verdelen in drie categorieën: hetelucht, elektrisch en multifunctioneel. Bekijk hier alle mogelijkheden. 

Vaatwassers

Vaatwassers

Voor velen is de vaatwasser een onmisbaar apparaat in de keuken. Toch is het kopen van een nieuwe vaatwasser niet altijd even gemakkelijk vanwege het ruime aanbod. 

Afzuigkappen

Afzuigkappen

Een afzuigkap is onmisbaar in elke keuken. Om te zorgen dat kookgeuren en vetdeeltjes op een efficiënte wijze worden afgezogen, is een afzuigkap namelijk noodzakelijk. 

Kookplaten

Kookplaten

Een kookplaat is een essentieel element van uw keuken. Omdat een kookplaat bijna dagelijks wordt gebruikt, is het van belang dat deze zowel qua functionaliteiten als qua uitstraling aansluit op uw wensen. 

Koelkasten

Koelkasten

Een koelkast is essentieel voor het bewaren van versproducten. Omdat geen enkele keuken hetzelfde is, beschikt Mandemakers Keukens over een breed scala aan koelkasten. 

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?