Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

De grootste collectie keukenapparatuur

Apparatuur van topmerken als Bauknecht, Miele of Siemens

Mandemakers Keukens is het adres voor een keuken op maat, die aansluit bij uw persoonlijke wensen. Om het maximale leef- en kookplezier uit uw nieuwe keuken te halen is de juiste keukenapparatuur een belangrijk onderdeel van uw keuken. Bij Mandemakers Keukens heeft u de keuze uit de grootste collectie keukenapparatuur en in de keukenwinkels kunt u deze collectie zien, aanraken en uitproberen. Kiest u voor de zuinige vaatwasser, stille vaatwasser of het gemak van een kokend waterkraan?

Bij Mandemakers Keukens begint het met de vraag, wat heeft u nodig in uw nieuwe keuken? Naast de basis apparatuur als een kookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron en vaatwasser zijn er nog talloze andere innovatieve keukenapparaten te kiezen. Wat dacht u van een stoomoven die de dagelijkse maaltijden nog gezonder kan klaarmaken.

Dus waar kiest u voor? Maakt u uw nieuwe keuken compleet met keukenapparatuur van Miele of heeft het merk Bauknecht de apparaten die uw keuken compleet maken.

Gratis
Mandemakers keukenboek
Keukenboek

Laat u inspireren door de allernieuwste trends in hét huis van keukens. Nú gratis thuisbezorgd!

Innovatieve keukenapparatuur

Wilt u uw ideale keuken eens niet alleen bekijken in een showroom, maar ook zelf beléven? Mandemakers Keukens organiseert regelmatig culinaire events om u uitgebreid kennis te laten maken met onze keukens en apparatuur. Een feest voor al uw zintuigen. Lekker én gezellig!

Wilt u op de hoogte gehouden worden voor de aankomende inspiratie events? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wat kost een keuken?

De prijs van een keuken is afhankelijk van de keuzes die u maakt. Bijvoorbeeld de keus voor de uitstraling van uw keukendeuren, het materiaal van het keukenblad of het merk van de keukenapparatuur.

  • Geef uw voorkeuren aan
  • Ontvang direct een prijsindicatie
  • Plan een afspraak in de winkel
Innovaties

Innovaties

Wanneer u een keuken koopt is gebruiksgemak een van de belangrijkste zaken waar u op let. U wilt zo slim mogelijk gebruik maken van uw kastruimte, maar ook de indeling van de lades moet overzichtelijk zijn. U zit er immers niet op te wachten continue uw kookgerei kwijt te zijn. In onze showrooms laten we u graag alle mogelijkheden zien.

NIEUWSGIERIG?

Bezoek een van onze keukenwinkels

  • 8 vestigingen door heel Nederland
Ontdek het in onze keukenwinkels

Onze keukenwinkels

Bekijk onze 8 vestigingen