Keukenapparatuur van topmerken als Miele of Bauknecht

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

KEUKENAPPARATUUR

Altijd het nieuwste van het nieuwste

Om het maximale leef- en kookplezier uit uw nieuwe keuken te halen is de juiste keukenapparatuur een belangrijk onderdeel van uw keuken. Bij Mandemakers Keukens heeft u de keuze uit de grootste collectie keukenapparatuur en in de keukenwinkels kunt u deze collectie zien, aanraken en uitproberen. Kiest u voor de zuinige vaatwasser, stille vaatwasser of het gemak van een kokend waterkraan?

Bij Mandemakers begint het met de vraag, wat heeft u nodig in uw nieuwe keuken? Naast de basis apparatuur als een kookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron en vaatwasser zijn er nog talloze andere innovatieve keukenapparaten te kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een afzuigsysteem dat is verwerkt in uw keukenwerkblad?

Bora werkbladafzuiging

Bora werkbladafzuiging

Bora blijft innoveren! En dat resulteert in het nieuwste Bora systeem: de Bora Professional 2.0. Door het gebruik van een Bora afzuigsysteem worden kookgeuren en –dampen namelijk direct bij de pan opgezogen, waardoor ze niet meer kunnen ontsnappen. Hierdoor blijft uw keuken heerlijk fris!

Smeg: Krijtkoelkast

Smeg: Krijtkoelkast

Vanwege het succes van krijtverf presenteert SMEG een nieuw, innovatief product, namelijk de trendy krijtkoelkast!

AEG comfortlift

AEG comfortlift

Het nieuwste ComfortLift systeem van AEG werkt met een speciaal scharniermechanisme, waarmee u met één gebaar de onderste lade van de vaatwasmachine naar boven tilt, bukken is daarmee verleden tijd.

AEG Full Fit: ultramoderne inbouwkookplaat

AEG Full Fit

De Full Fit kookplaat van AEG stijgt in populariteit. Deze moderne kookplaat is namelijk voorzien van een compleet zwart glanzend oppervlak dat alleen wordt verlicht wanneer de kookplaat in gebruik is. U geniet hierdoor van een strakke, minimalistische uitstraling en daarnaast gaat de kookplaat geheel in de keuken op.

Zwarte Quooker kraan

Zwarte Quooker kraan

Met de zwarte Quooker kraan speelt Quooker in op een populaire trend: donkere keukens. De zwarte Quooker kraan kan met verschillende materialen gecombineerd worden, zowel in een stoere als een chique keuken.

Ons ruime aanbod A-merkenapparatuur

Bij Mandemakers hebben we een uitgebreid aanbod aan A-merken keukenapparatuur. Welke apparatuur u ook zoekt, bij ons vindt u altijdt het nieuwste van het nieuwste. Bekijk hieronder welke topmerken apparatuur we allemaal aanbieden.

Fornuizen

Fornuizen

Een fornuis in een keuken is essentieel om uw eten op te bereiden of bijvoorbeeld op te warmen. Mandemakers Keukens een breed scala aan fornuizen.

Ovens

Ovens

De traditionele modellen zijn onder te verdelen in drie categorieën: hetelucht, elektrisch en multifunctioneel. Bekijk hier alle mogelijkheden. 

Vaatwassers

Vaatwassers

Voor velen is de vaatwasser een onmisbaar apparaat in de keuken. Toch is het kopen van een nieuwe vaatwasser niet altijd even gemakkelijk vanwege het ruime aanbod. 

Afzuigkappen

Afzuigkappen

Een afzuigkap is onmisbaar in elke keuken. Om te zorgen dat kookgeuren en vetdeeltjes op een efficiënte wijze worden afgezogen, is een afzuigkap namelijk noodzakelijk. 

Kookplaten

Kookplaten

Een kookplaat is een essentieel element van uw keuken. Omdat een kookplaat bijna dagelijks wordt gebruikt, is het van belang dat deze zowel qua functionaliteiten als qua uitstraling aansluit op uw wensen. 

Koelkasten

Koelkasten

Een koelkast is essentieel voor het bewaren van versproducten. Omdat geen enkele keuken hetzelfde is, beschikt Mandemakers Keukens over een breed scala aan koelkasten. 

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?