Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw


De wijnklimaatkast: een veelzijdige toevoeging

De wijnklimaatkast brengt én houdt diverse wijnen perfect op temperatuur. Bent u een echte wijnliefhebber of schenkt u regelmatig een wijntje in voor de visite? Dan doet er u goed aan te investeren in een wijnkoeler. Naast de functionele rol doet een wijnklimaatkast ook veel voor het uiterlijk van uw keuken. Het apparaat oogt stijlvol, modern en luxe. Daarmee geeft het een unieke, exclusieve draai aan uw keukeninterieur. Meer weten? Mandemakers vertelt u over de voordelen van wijnklimaatkasten, de uiteenlopende mogelijkheden en de merken die ze aanbieden.

Functioneel, stijlvol en toegankelijk

Met een wijnklimaatkast heeft uw wijn altijd de beste smaak dankzij de perfecte combinatie van temperatuur en luchtvochtigheid. Wilt u zowel rode als witte wijnen bewaren? Kies dan voor een wijnklimaatkast met 2 zones. Luxere uitvoeringen zijn zelfs zo gebouwd dat er tussen deze twee temperatuurzones nog een enkele overgangszones zitten. Zo kunt u champagne of zoete witte wijn nét wat koeler schenken dan droge witte wijn.

Deze luxe apparaten hebben vaak een stijlvolle look, bijvoorbeeld met een glazen deur, houten legplanken en mooie binnenverlichting. Het geeft uw keuken direct een chique uiterlijk. Wilt u een wijnklimaatkast kopen, maar verwacht u er de hoofdprijs voor te moeten betalen? Dan heeft u het mis. Er zijn zoveel modellen en zoveel prijzen dat er voor ieder wat wils is. Vanaf ongeveer tweehonderd euro geniet u al van de beste wijnen.

Een wijnklimaatkast in uw keuken

Op zoek naar de beste wijnklimaatkast voor uw keuken? Dankzij de diverse merken met een gevarieerd aanbod vindt u altijd een exemplaar naar wens. Hoogwaardige A-merken die wijnklimaatkasten bieden zijn Miele, Siemens en Bosch. Zoekt u bijvoorbeeld een wijnklimaatkast voor inbouw in uw strakke, moderne keuken? Dan kiest u uit talloze modellen en formaten.

Wanneer u weinig ruimte tot uw beschikking heeft, is een wijnklimaatkast met onderbouw een goede oplossing. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een koelkast met wijnklimaatkast. Door beide apparaten te combineren, bespaart u ruimte, geniet u van een wijnkoeler op hoogte en heeft u de lekkerste wijnen altijd direct bij de hand. 

Bekijk onze wijnklimaatkasten met eigen ogen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een wijnklimaatkast? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms. Onze deskundige adviseurs staan hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Tevens vertellen zij u graag meer over het uiteenlopende aanbod wijnklimaatkasten en de mogelijkheden van deze luxe apparaten.