Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Handgemaakte keukens van Mandemakers Individual

Handgemaakte keukens die perfect passen in uw interieur

Mandemakers Individual staat voor handgemaakte keukens op maat. De keukens worden in onze eigen fabriek vervaardigd uit duurzame materialen, voorzien van een stijlvolle en tijdloze uitstraling en gekenmerkt door eenvoud, in de goede zin des woords. Uw nieuwe, handgemaakte Mandemakers Individual keuken vormt daarmee binnen no time uw favoriete plek in huis.

  • Handgemaakte keukens op maat
  • 100% aan te passen aan elke wens
  • Exclusieve materialen
  • Unieke designs
  • Vervaardigd in eigen fabriek
Gratis
Mandemakers keukenboek
Keukenboek

Laat u inspireren door de allernieuwste trends in hét huis van keukens. Nú gratis thuisbezorgd!

Mandemakers Individual keukens: handgemaakte keukens op maat

Wie op zoek is naar een stijlvolle, luxe nieuwe keuken die bovendien op maat is gemaakt, kiest voor een van de Mandemakers Individual keukens van Mandemakers Keukens. Wij bieden u de keuze uit verschillende handgemaakte keukens die op maat voor u zijn ontworpen en gemaakt. Of u nu houdt van een landelijke keuken of klassiek moderne keuken: de Mandemakers Individual keukens bestaan uit duurzame en inspirerende materialen met een superieure uitstraling, zijn stuk voor stuk tijdloos en kenmerken zich door eenvoud in de goede zin van het woord. Leefkeuken, woonkeuken... Uw nieuwe, handgemaakte keuken is hoe dan ook binnen no time uw favoriete ruimte!

Modern landelijke keuken

Wilt u graag een moderne, luxe, nieuwe keuken kopen die bovendien ruimte uitstraalt? De Mandemakers Individual keukens ademen eindeloze lengte en hebben een modern karakter dankzij de eigentijdse materialen en strakke vormen. Juist vanwege hun riante uitstraling zijn deze moderne keukens bij uitstek geschikt als leefkeuken. 

Eigentijdse materialen en strakke vormen

Mandemakers Individual kenmerkt zich door de combinatie van pure materialen zoals (natuur)steen en eikenhout. Laat u overrompelen door dit vindingrijke samenspel en de verrassende blikvangers. Bent u benieuwd naar de andere keukencollecties? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de betaalbare kwaliteitskeukens in de Mandemakers Collectie, de luxe design keukens van Barletti of de moderne keukens van SieMatic.

In 3 stappen
3D keuken ontwerpen

Maak uw eigen keukenontwerp met ons handige ontwerp programma!

Trends & blog

Wij vertellen u graag wat de laatste keukentrends zijn

  • Blijf op de hoogte!
Keukenapparatuur

Bij Mandemakers Keukens heeft u de keuze uit de grootste collectie keukenapparatuur en in de keukenwinkels kunt u deze collectie zien, aanraken en uitproberen.