Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Handgemaakte keukens van Mandemakers Individual

100% aan te passen naar elke wens

Mandemakers Individual staat voor handgemaakte keukens op maat. De keukens worden in onze eigen fabriek vervaardigd uit duurzame en exclusieve materialen, voorzien van een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Keukens van Mandemakers Individual zijn gekenmerkt door eenvoud, in de goede zin des woords. Uw nieuwe, handgemaakte Mandemakers Individual keuken vormt daarmee binnen no time uw favoriete plek in huis.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.

Mandemakers Individual keukens: handgemaakte keukens op maat

Wie op zoek is naar een stijlvolle, luxe nieuwe keuken die bovendien op maat is gemaakt, kiest voor een van de Mandemakers Individual keukens van Mandemakers Keukens. Wij bieden u de keuze uit verschillende handgemaakte keukens die op maat voor u zijn ontworpen en gemaakt.

Of u nu houdt van een landelijke keuken of klassiek moderne keuken: de Mandemakers Individual keukens bestaan uit duurzame en inspirerende materialen met een superieure uitstraling, zijn stuk voor stuk tijdloos en kenmerken zich door eenvoud in de goede zin van het woord. Leefkeuken, woonkeuken... Uw nieuwe, handgemaakte keuken is hoe dan ook binnen no time uw favoriete ruimte!

Modern landelijke keuken

Wilt u graag een moderne, luxe, nieuwe keuken kopen die bovendien ruimte uitstraalt? De Mandemakers Individual keukens ademen eindeloze lengte en hebben een modern karakter dankzij de eigentijdse materialen en strakke vormen. Juist vanwege hun riante uitstraling zijn deze moderne keukens bij uitstek geschikt als leefkeuken. 

Eigentijdse materialen en strakke vormen

Mandemakers Individual kenmerkt zich door de combinatie van pure materialen zoals (natuur)steen en eikenhout. Laat u overrompelen door dit vindingrijke samenspel en de verrassende blikvangers. Bent u benieuwd naar de andere keukencollecties? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de betaalbare kwaliteitskeukens in de Mandemakers Collectie, de luxe design keukens van Barletti of de moderne keukens van SieMatic.

Ontwerp zelf uw eigen 3D keuken!

3D keuken ontwerpen

Kies uw eigen stijl, opstelling en indeling. Eenvoudig kostenloos en snel met onze 3D tool.

Trends & blog

Wij vertellen u graag wat de laatste keukentrends zijn

  • Blijf op de hoogte!
Keukenapparatuur

Bij Mandemakers Keukens heeft u de keuze uit de grootste collectie keukenapparatuur en in de keukenwinkels kunt u deze collectie zien, aanraken en uitproberen.