Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Atag keukenapparatuur

Mandemakers Keukens biedt een groot assortiment ATAG keukenapparatuur. De apparatuur is onder te verdelen in verschillende categorieën, namelijk: vaatwassers, kookplaten, koffiemachine, koelen en vriezen, bakken en stomen en afzuigkappen.

Meer weten?

Wij laten u graag alles zien in een van onze vestigingen

Bakken en stomen

Bakken en stomen

De innovatieve dubbeloven van ATAG is een zeer energiezuinige en slimme oven waarbij u met een plaat de ovenruimte vergroot of verkleint en de temperatuur en ovenfunctie van de ruimtes afzonderlijk instelt.

Koffiemachines

Koffiemachines

Een ATAG koffieautomaat is net als de andere keukenapparatuur van ATAG zeer gebruiksvriendelijk en functioneel.

Kookplaten

Kookplaten

ATAG heeft een ruim assortiment gebruiksvriendelijk kookplaten voor de liefhebber van koken.

Koelers en vriezers

Koelers en vriezers

Side-by-side koelkasten van ATAG zijn prachtig en modern ontworpen zodat ze vrijstaand een eyecatcher vormen in iedere keuken.

Vaatwassers

Vaatwassers

De vaatwassers van ATAG zijn stuk voor stuk zeer gebruiksvriendelijk en ruimtebesparend ingericht.

Afzuigkappen

Afzuigkappen

ATAG afzuigkappen zijn krachtig, stil en hebben stijlvol design.

Bakken en stomen

ATAG heeft een zeer uitgebreid assortiment ovens, stoomovens, dubbelovens, combi- ovens, turbo-ovens en meer. Met het pyrolyse schoonmaaksysteem reinigen de ovens zichzelf! Bakken en stomen was nog nooit zo eenvoudig.

Kookplaten

Inductiekookplaten, gaskookplaten, keramische kookplaten, puzzelo's en een inductie- gascombinatie. ATAG heeft oplossingen die veel panruimte bieden en iedere hobbykok voorziet van zijn favoriete kooktechniek. Met de Japanse Grill van ATAG beschikt u over zeer uitgebreide kookruimte en deze is te combineren met alle andere kookplaten van het oer-Hollandse merk. Ideaal!

Afzuigkappen

De afzuigkappen van ATAG zijn geschikt voor aan de muur of het plafond en kunnen ingebouwd worden in bovenkasten om ze onopvallend weg te werken in uw keukendesign. Geen keuken kan immers zonder goede afzuigkap.

Koelers en vriezers

ATAG koelkasten en vriezers passen in iedere keuken en door de deur-op-deur-montage zijn ze perfect weggewerkt. Naast het uitgebreide assortiment aan koelkasten en vriezers van ATAG biedt het merk ook side-by-side koelkasten en wijnklimaatkasten om uw wijncollectie op de juiste temperatuur houden. Wilt u er meer over weten? Bezoek dan de Mandemakers showroom.

Vaatwassers

Betaalbare en zeer gebruiksvriendelijke vaatwassers komen van ATAG. De vaatwassers zijn stil, hebben een grote diversiteit aan functies, optimale was- en droogprestaties en zijn voorzien van energielabel A of hoger. Kortom, ATAG vaatwassers staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Koffiemachines

ATAG biedt koffieliefhebbers de mogelijkheid om hun koffiemachine te laten inbouwen in de keuken. Zo houdt u extra ruimte over op het aanrecht. Dat komt de uitstraling van uw keuken zeker ten goede.

In 3 stappen
3D keuken ontwerpen

Maak uw eigen keukenontwerp met ons handige ontwerp programma!