ATAG keukenapparatuur – Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Atag

ATAG keukenapparatuur

Bij ATAG staat kookplezier hoog in het vaandel. Het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte oplossingen is dan ook kenmerkend voor dit Nederlandse merk. Of u nu een verse ovenschotel bereidt, pannenkoeken bakt met de kids of een 3-gangen menu voor uw gasten wilt voorschotelen, de hoogwaardige keukenapparatuur van ATAG zorgt altijd voor ultiem kookplezier! 

Bekijk de apparaten van ATAG

Wilt u meer weten over de kenmerken van ATAG of bent u benieuwd naar de verschillende producten? Bekijk dan nu op uw gemak het complete assortiment op onze website. 
 

Ovens en magnetrons

Een goede oven is onmisbaar voor het op tafel zetten van de heerlijkste gerechten. Bent u op zoek naar een heteluchtoven waarbij u ook voor alleen boven- of onderverwarming kunt kiezen? Of geeft u de voorkeur aan een combi-stoomoven waarmee u niet alleen lekker, maar ook gezond eten op tafel zet? Welke oven of magnetron u ook kiest: ze zijn even slim en elegant als praktisch en krachtig.

Koelkasten en vriezers

Wat voor model koelkast wilt u in uw keuken: een aparte koelkast en vriezer, een koel/vriescombinatie of een luxe side-by-side koelkast? De koelkasten en vriezers van ATAG zijn voorzien van goede binnenverlichting en een flexibele indeling. Zo kunt u uw producten nog langer vers houden. 

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?