Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Praktische vaatwassers: van groot tot klein

Voor velen is de vaatwasser een onmisbaar apparaat in de keuken. Toch is het kopen van een nieuwe vaatwasser niet altijd even gemakkelijk vanwege het ruime aanbod. Wilt u een volledig of half geïntegreerde variant, een klein of groot model: de keuze is enorm! Om deze reden hebben we wat nuttige informatie voor u op een rijtje gezet. Lees verder en ontdek welke variant het beste aansluit bij uw wensen!

Verschillende varianten

Ons assortiment vaatwassers is onder te verdelen in drie categorieën:

 • Volledig geïntegreerd. Wanneer u wilt dat de vaatwasser niet zichtbaar is en helemaal in uw keuken op gaat, is een volledig geïntegreerd model iets voor u. Dit type wordt namelijk achter een keukenfront geplaatst. U kunt het apparaat bedienen met behulp van het bedieningspaneel dat in de bovenrand is verwerkt.
 • Half geïntegreerd. Net als een volledig geïntegreerd model bevindt een half geïntegreerd model zich achter een keukenfront. Het verschil is echter dat het bedieningspaneel bij dit type vaatwasser in het keukenfront is geplaatst. Hierdoor is de vaatwasser dus zichtbaar en gaat het apparaat minder goed op in het geheel. Het voordeel is echter dat u precies kunt zien hoe lang het wasprogramma nog duurt wanneer het apparaat in gebruik is.
 • Vrijstaand. Heeft u te weinig ruimte voor een vaatwasser in uw keuken? Overweeg dan om een vrijstaand model te nemen en deze bijvoorbeeld in de bijkeuken te plaatsen wanneer u hierover beschikt. Uiteraard kan een vrijstaand model ook in de keuken worden geplaatst. In dit geval bevindt het apparaat zich meestal niet onder het werkblad, maar aan de zijkant van uw keuken.

Vaatwasser op hoogte?

Wanneer de ruimte in uw keuken het toelaat om de vaatwasser op hoogte te plaatsen, is dit het overwegen zeker waard. Hierdoor hoeft u namelijk niet meer te bukken wanneer u het apparaat in- of uitruimt en gaat u ergonomisch te werk! En aangezien een vaatwasser dagelijks gebruikt wordt, wordt dit toch wel als erg prettig ervaren.

Kom naar de winkel

Wilt u meer informatie over de verschillende varianten in ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels en laat uzelf van persoonlijk advies voorzien.

Greeploze keukens

Greeploze keukens

Greeploze keukens zijn zeer geschikt wanneer u van de moderne keukenstijl houdt. Het ontbreken van keukengrepen zorgt voor een strak en ruimtelijk geheel dat rust uitstraalt.

Binnenkijken bij de familie Simons

We laten zes klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de Mandemakers Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

De familie Simons

en hun ervaring met Mandemakers keukens

De keuze voor onze keuken was niet zo moeilijk. "We waren direct verliefd op deze keuken."Er was niet veel overredingskracht van de mensen bij Mandemakers Keukens nodig. "Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het proces heel soepel is verlopen. Familiair met Brabantse gezelligheid. Zowel Mandemakers als wij hebben alle tijd genomen", licht Bas het aankoopproces toe. Ageeth haakt hierop in: "Het is leuk om te vertellen dat Ben Mandemakers onze keuken heeft ontworpen en heeft getekend. En dat is prima gelukt."

WAT KOST EEN KEUKEN?

 • Binnen 5 minuten weet u wat uw keuken kost!
 • Geef uw voorkeuren aan
 • Ontvang direct een prijsindicatie
 • Plan een afspraak in de winkel

Het granieten werkblad van deze moderne hoekkeuken in wit keuken budgetplanner met de klassiek getegelde spatrand. De extra brede schouw boven het vrijstaande rvs Boretti.

 • Geef uw voorkeuren aan
 • Ontvang direct een prijsindicatie
 • Plan een afspraak in de winkel
Parallel keukens

Parallel keukens

Een parallel keuken is de uitgebreide vorm van een rechte keuken. Parallel keukens bestaan namelijk zoals de naam al doet vermoeden uit twee losse keukenelementen die recht tegenover elkaar staan. 

Inspiratie nodig?

Wij inspireren u graag in een van onze vestigingen

 • 10 vestigingen door heel Nederland