Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Afzuigkappen: voor elke stijl een geschikt model

Een afzuigkap is onmisbaar in elke keuken. Om te zorgen dat kookgeuren en vetdeeltjes op een efficiënte wijze worden afgezogen, is een afzuigkap namelijk noodzakelijk. Mandemakers Keukens beschikt over diverse soorten afzuigkappen. Zo kiest u een model dat helemaal aansluit bij zowel uw keuken als uw persoonlijke wensen.

Welke variant past bij uw keuken?

Omdat een afzuigkap vaak in het zicht hangt, is het belangrijk dat deze bij de stijl van uw keuken past. Zo wordt het bij klassieke en landelijke keukens aangeraden om het afzuigsysteem netjes weg te werken, zodat de stijlvolle look niet wordt verstoord. In een moderne of design keuken kan een strakke afzuigkap daarentegen een ware toevoeging zijn aan de uitstraling van uw keuken.

Verschillende soorten afzuigkappen

Omdat u bij het kiezen van een afzuigsysteem grotendeels afhankelijk bent van uw keukenstijl, hebt u bij Mandemakers Keukens de keuze uit verschillende modellen van diverse A-merken:

 • Wandschouw. Een wandschouw afzuigkap wordt, zoals de naam al zegt, aan de wand gemonteerd. U hebt hierbij de keuze uit een plat of schuin aflopend model.
 • Eilandschouw. Dit type is speciaal ontwikkeld om boven uw kookeiland te hangen. Omdat deze afzuigkap het middelpunt van uw keuken vormt, kunt u kiezen uit diverse strakke designs en daarnaast uit verschillende moderne materialen zoals RVS en glas.
 • Inbouw. Een inbouwafzuigsysteem wordt volledig weggewerkt in een schouw. Om deze reden past deze variant perfect in klassieke en landelijke keukens.
 • Plafondunit. Heeft u een kookeiland maar wilt u geen opvallende afzuigkap? Kies dan voor een plafondunit. Deze variant wordt in uw plafond gemonteerd waardoor de ruimtelijke uitstraling in uw keuken wordt bevorderd.
 • Integreerbaar. Wanneer u uw afzuigkap wilt wegwerken maar niet over een schouw beschikt, kunt u kiezen voor een geïntegreerd model. Hierbij wordt het afzuigsysteem achter een keukenkastje gemonteerd, waardoor deze geheel in de keuken opgaat.

Kom naar de winkel

Wilt u de verschillende varianten met uw eigen ogen bekijken? Kom dan langs in één van onze winkels. Onze adviseurs voorzien u graag van het juiste advies.

Greeploze keukens

Greeploze keukens

Greeploze keukens zijn zeer geschikt wanneer u van de moderne keukenstijl houdt. Het ontbreken van keukengrepen zorgt voor een strak en ruimtelijk geheel dat rust uitstraalt.

Binnenkijken bij de familie Simons

We laten zes klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de Mandemakers Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

De familie Simons

en hun ervaring met Mandemakers keukens

De keuze voor onze keuken was niet zo moeilijk. "We waren direct verliefd op deze keuken."Er was niet veel overredingskracht van de mensen bij Mandemakers Keukens nodig. "Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het proces heel soepel is verlopen. Familiair met Brabantse gezelligheid. Zowel Mandemakers als wij hebben alle tijd genomen", licht Bas het aankoopproces toe. Ageeth haakt hierop in: "Het is leuk om te vertellen dat Ben Mandemakers onze keuken heeft ontworpen en heeft getekend. En dat is prima gelukt."

WAT KOST EEN KEUKEN?

 • Binnen 5 minuten weet u wat uw keuken kost!
 • Geef uw voorkeuren aan
 • Ontvang direct een prijsindicatie
 • Plan een afspraak in de winkel

Het granieten werkblad van deze moderne hoekkeuken in wit keuken budgetplanner met de klassiek getegelde spatrand. De extra brede schouw boven het vrijstaande rvs Boretti.

 • Geef uw voorkeuren aan
 • Ontvang direct een prijsindicatie
 • Plan een afspraak in de winkel
Parallel keukens

Parallel keukens

Een parallel keuken is de uitgebreide vorm van een rechte keuken. Parallel keukens bestaan namelijk zoals de naam al doet vermoeden uit twee losse keukenelementen die recht tegenover elkaar staan. 

Inspiratie nodig?

Wij inspireren u graag in een van onze vestigingen

 • 10 vestigingen door heel Nederland