Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Koelkasten: voor elk gezin een geschikt model

Een koelkast is essentieel voor het bewaren van versproducten. Omdat geen enkele keuken hetzelfde is, beschikt Mandemakers Keukens over een breed scala aan koelkasten. U hebt hierbij de keuze uit verschillende groottes en diverse slimme technologieën die uw koelkast zo luxe maken als u zelf wilt. Lees verder en kom erachter welk model het meest geschikt is voor uw huishouden!

Hoe kiest u de juiste koelkast?

Wanneer u een koelkast gaat kopen, bent u grofweg afhankelijk van twee factoren: de beschikbare ruimte in uw keuken en de samenstelling van uw huishouden. Begin altijd met bedenken wat de meest praktische plek is voor het apparaat en hoeveel ruimte u hier hebt. Vervolgens is het raadzaam om uzelf af te vragen of u deze ruimte ook daadwerkelijk nodig hebt. Wanneer u bijvoorbeeld met z'n tweetjes woont, hoeft de koelkast minder groot te zijn dan wanneer uw huishouden uit vijf personen bestaat.

Verschillende varianten

Bij Mandemakers Keukens hebt u de keuze uit verschillende koelkasten van diverse A-merken:

 • Tafel- en kastmodel. De koelkasten uit ons assortiment zijn onder te verdelen in twee modellen: het tafel- en kastmodel. Beide modellen zijn voorzien van één deur. Wanneer u de voorkeur geeft aan een vriesvak bevindt deze zich in een apart vak in het koelgedeelte. Het verschil tussen de twee modellen zit hem in de grootte. Het tafelmodel heeft een maximale hoogte van 85 cm, terwijl een kastmodel altijd hoger is.
 • Koel-vriescombinatie. Een koel-vriescombinatie beschikt over twee aparte gedeeltes die ieder van een deur zijn voorzien: een koelgedeelte en een vriesgedeelte. U kunt hierbij kiezen of u het vriesgedeelte liever onder of boven de koelruimte heeft. Het voordeel van een koel-vriescombinatie is dat u twee apparaten in één combineert waardoor u aanzienlijk ruimte bespaart.
 • Amerikaanse koelkast. Een Amerikaanse koelkast is niet alleen erg praktisch, maar ook een decoratief aspect in uw keuken. De luxe uitstraling maakt deze variant namelijk een ware eyecatcher. Daarnaast is het apparaat vaak voorzien van luxe extraatjes, zoals een ijsmachine en verschillende koelzones.

Kom naar de winkel

Wilt u de verschillende koelkasten uit ons assortiment met eigen ogen bewonderen? Kom dan langs in één van onze winkels waar onze adviseurs u helpen met het maken van de juiste keuze.

Greeploze keukens

Greeploze keukens

Greeploze keukens zijn zeer geschikt wanneer u van de moderne keukenstijl houdt. Het ontbreken van keukengrepen zorgt voor een strak en ruimtelijk geheel dat rust uitstraalt.

Binnenkijken bij de familie Simons

We laten zes klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de Mandemakers Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

De familie Simons

en hun ervaring met Mandemakers keukens

De keuze voor onze keuken was niet zo moeilijk. "We waren direct verliefd op deze keuken."Er was niet veel overredingskracht van de mensen bij Mandemakers Keukens nodig. "Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het proces heel soepel is verlopen. Familiair met Brabantse gezelligheid. Zowel Mandemakers als wij hebben alle tijd genomen", licht Bas het aankoopproces toe. Ageeth haakt hierop in: "Het is leuk om te vertellen dat Ben Mandemakers onze keuken heeft ontworpen en heeft getekend. En dat is prima gelukt."

WAT KOST EEN KEUKEN?

 • Binnen 5 minuten weet u wat uw keuken kost!
 • Geef uw voorkeuren aan
 • Ontvang direct een prijsindicatie
 • Plan een afspraak in de winkel

Het granieten werkblad van deze moderne hoekkeuken in wit keuken budgetplanner met de klassiek getegelde spatrand. De extra brede schouw boven het vrijstaande rvs Boretti.

 • Geef uw voorkeuren aan
 • Ontvang direct een prijsindicatie
 • Plan een afspraak in de winkel
Parallel keukens

Parallel keukens

Een parallel keuken is de uitgebreide vorm van een rechte keuken. Parallel keukens bestaan namelijk zoals de naam al doet vermoeden uit twee losse keukenelementen die recht tegenover elkaar staan. 

Inspiratie nodig?

Wij inspireren u graag in een van onze vestigingen

 • 10 vestigingen door heel Nederland