Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Verschillende varianten ovens

De traditionele modellen zijn onder te verdelen in drie categorieën:

 • Hetelucht. Bent u een echte bakliefhebber? Dan is een hetelucht variant iets voor u! Bij dit type blaast een ventilator namelijk geleidelijk warme lucht. Naast bakken is dit type ook geschikt voor het bereiden van andere gerechten.
 • Elektrisch. Een elektrische variant wordt verwarmd door middel van onder- en bovenverwarming. U kunt hierbij ook voor één van beide verwarmingsmogelijkheden kiezen. Handig wanneer u bijvoorbeeld een pizzabodem wilt bakken of juist de kaas op de lasagne krokant wilt laten worden.
 • Multifunctioneel. Met een multifunctionele oven kunt u uw gerechten zowel met hetelucht als met onder- en bovenverwarming klaarmaken. Daarnaast kunt u kiezen voor de grill-functie.

Stoomoven: voor extra lekkere en gezonde maaltijden

Naast de bovengenoemde varianten kunt u ook kiezen voor een stoomoven: een praktisch en multifunctioneel apparaat dat de laatste jaren steeds populairder wordt. Met een stoomoven koken is gezond en daarnaast zeer puur doordat toegevoegde smaakstoffen vaak niet nodig zijn. Bovendien kan uw eten dankzij de stoom niet verbranden. Kortom, een echte aanrader wanneer u graag gezond wilt koken.

Oven op hoogte?

Is de oven een veel gebruikt apparaat in uw keuken? Overweeg dan om dit apparaat op een praktische hoogte te plaatsen. Hierdoor hoeft u niet meer te bukken wanneer u iets in de oven wilt zetten of uw eten eruit wilt halen. Op deze manier gaat u ergonomisch te werk!

Kom naar de winkel

Wilt u meer weten over de verschillende varianten in ons assortiment? Breng dan een bezoek aan één van onze winkels en laat u adviseren door onze adviseurs.

Greeploze keukens

Greeploze keukens

Greeploze keukens zijn zeer geschikt wanneer u van de moderne keukenstijl houdt. Het ontbreken van keukengrepen zorgt voor een strak en ruimtelijk geheel dat rust uitstraalt.

Binnenkijken bij de familie Simons

We laten zes klanten aan het woord over hun keuken. Daarbij geven we een zo breed mogelijk beeld van wat Mandemakers u kan bieden. Van een scherp geprijsde keuken uit de Mandemakers Collectie tot een unieke designkeuken van Barletti. En de diverse smaken daar tussenin.

De familie Simons

en hun ervaring met Mandemakers keukens

De keuze voor onze keuken was niet zo moeilijk. "We waren direct verliefd op deze keuken."Er was niet veel overredingskracht van de mensen bij Mandemakers Keukens nodig. "Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat het proces heel soepel is verlopen. Familiair met Brabantse gezelligheid. Zowel Mandemakers als wij hebben alle tijd genomen", licht Bas het aankoopproces toe. Ageeth haakt hierop in: "Het is leuk om te vertellen dat Ben Mandemakers onze keuken heeft ontworpen en heeft getekend. En dat is prima gelukt."

WAT KOST EEN KEUKEN?

 • Binnen 5 minuten weet u wat uw keuken kost!
 • Geef uw voorkeuren aan
 • Ontvang direct een prijsindicatie
 • Plan een afspraak in de winkel

Het granieten werkblad van deze moderne hoekkeuken in wit keuken budgetplanner met de klassiek getegelde spatrand. De extra brede schouw boven het vrijstaande rvs Boretti.

 • Geef uw voorkeuren aan
 • Ontvang direct een prijsindicatie
 • Plan een afspraak in de winkel
Parallel keukens

Parallel keukens

Een parallel keuken is de uitgebreide vorm van een rechte keuken. Parallel keukens bestaan namelijk zoals de naam al doet vermoeden uit twee losse keukenelementen die recht tegenover elkaar staan. 

Inspiratie nodig?

Wij inspireren u graag in een van onze vestigingen

 • 10 vestigingen door heel Nederland