Keukenapparatuur van Miele | Nieuwe keuken met Miele apparatuur

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Miele keukenapparatuur

Miele heeft een breed assortiment keukenapparatuur, dat onderverdeeld kan worden in zes verschillende categorieën: bakken en stomen, kookplaten, afzuigkappen, koelers en vriezers, vaatwassers en koffiemachines. Binnen iedere categorie zijn er diverse apparaten verkrijgbaar.

Meer weten?

Wij laten u graag alles zien in een van onze vestigingen

Bakken en stomen

Bakken en stomen

Miele heeft zowel conventionele ovens, als stoomovens, combi-stoomovens en combimagnetrons in haar assortiment.

Koffiemachines

Koffiemachines

Van een dagelijkse kopje in de ochtend tot een heerlijk genietmomentje na het eten; u maakt de lekkerste koffie in een handomdraai.

Kookplaten

Kookplaten

Miele biedt kookplaten van de hoogste kwaliteit in diverse uitvoeringen en stijlen voor ieder budget.

Koelkasten

Koelkasten en koelvriescombinaties

Miele biedt koelkasten en koelvriescombinaties van hoge kwaliteit en met een mooi design en volop gebruiksgemak.

Vaatwassers

Vaatwassers

Miele biedt u de keuze, met vrijstaande modellen of vaatwassers die - als u wilt volledig - integreerbaar zijn in uw keuken.

Afzuigkappen

Afzuigkappen

Afzuigkappen van Miele laten een frisse wind waaien in elke keuken.

Vriezers

Vriezers

Miele biedt vriezers en koelvriescombinaties van hoge kwaliteit en met een mooi design en volop gebruiksgemak.

Magnetrons

Magnetrons

Miele heeft zowel magnetrons en combimagnetrons in haar assortiment.

Er is geen betere

Het in 1899 opgerichte Duitse familiebedrijf Miele voelt zich sterk verbonden met zijn klanten, medewerkers, eigenaars, leveranciers, het milieu en de maatschappij. Het motto van Miele is al sinds de start van het bedrijf 'immer besser', oftewel 'altijd blijven verbeteren', en hierdoor laat het bedrijf zich ook leiden. Het resultaat zijn producten die toonaangevend zijn op het gebied van prestaties, bedieningsgemak, design, service, energie-efficiënte en duurzaamheid.

Naast apparatuur voor de keuken produceert Miele ook huishoudelijke apparatuur voor het reinigen en drogen van wasgoed en vloeronderhoud en apparatuur voor professionele toepassingen onder de naam Miele Professional.

Miele innoveert

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

De kwaliteit van Miele

Miele produceert al meer dan een eeuw hoogwaardige apparatuur. Deze decennialange ervaring is zeker terug te zien in de apparatuur.

De apparaten uit het assortiment van Miele voor in de keuken zijn stuk voor stuk gemakkelijk te bedienen en hebben een tijdloos design. De hoge kwaliteit van de apparatuur zorgt er bovendien voor dat u deze jarenlang zonder zorgen kunt gebruiken.

Keukenapparatuur van Miele

Het hoogste comfort behaalt u met kwaliteitsapparatuur

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

In de Duitse ranglijst van 'best brands' werd Miele in 2013 uitgeroepen tot beste productmerk aller tijden; het merk is daarmee met recht één van de topmerken van Mandemakers Keukens.

Bakken en stomen

Miele levert ovens en combimagnetrons in verschillende formaten, maar ook aan de populaire stoomovens, waarbij u voedsel bereidt met behulp van stoom. Dit zorgt ervoor dat de smaken, vitamines en sappen van het eten optimaal behouden blijven. Gezond, lekker, snel en veilig! Stomen en bakken zijn ook te combineren in een combi-stoomoven.

Afzuigkappen

Miele biedt diverse soorten afzuigkappen, namelijk wand- en eilandschouwafzuigkappen, plafondunits, inbouwafzuigkappen en downdraftafzuigkappen. Voor iedere keuken is er een geschikte afzuigkap. Ook kunt u ervoor kiezen om deze wel of juist niet in het oog te laten springen.

Kookplaten

Op zoek naar een kookplaat? Binnen het assortiment van Miele heeft u de keuze uit diverse soorten kookplaten, met ieder hun eigen eigenschappen. Inductiekookplaten, waarbij niet de kookplaat maar alleen de pan verwarmd wordt. Maar ook elektrische Hi-Light-kookplaten, gaskookplaten en combielementen

Koelers en vriezers

Onder deze categorie vallen de koelkasten, vriezers en koel-diepvries van Miele. Ook heeft Miele wijnklimaatkasten: perfect voor wijnliefhebbers. Uw wijncollectie blijft zo altijd op de juist temperatuur.

Vaatwassers

De vaatwassers van Miele zijn onder te verdelen in twee groepen: inbouwvaatwassers, waarbij de vaatwasser hetzelfde front krijg als de rest van de keuken, en vrijstaande vaatwassers.

Koffiemachines

Koffieliefhebbers kunnen ervoor kiezen om de koffiemachine te laten inbouwen in de keuken. Daarnaast biedt Miele ook losse koffiemachines. U heeft de keuze uit zowel koffiemachines met bonen als Nespresso-koffie-machines.

In 3 stappen
3D keuken ontwerpen

Maak uw eigen keukenontwerp met ons handige ontwerp programma!