Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Hoogglans keukens: een lust voor het oog

Hoogglans keukens zijn vanwege de toenemende populariteit niet meer weg te denken. De moderne en minimalistische uitstraling maakt hoogglans keukens zo geliefd. Wanneer u voor hoogglans kiest, verandert uw keuken dan ook direct in een schitterende luxueuze ruimte. Met de juiste kleur, een bijpassend aanrecht en luxe apparatuur maakt u het plaatje compleet. 

Strak en functioneel

Elke hoogglans keuken kenmerkt zich door een strakke en functionele vormgeving. Hierbij staat een hoog gebruikersgemak centraal. Om de strakke uitstraling te bevorderen, zijn veel hoogglans keukens greeploos. Daarnaast is alles tot in de puntjes afgewerkt waardoor u voortaan in een heerlijk overzichtelijke keuken uw maaltijden staat te bereiden.

Geef uw hoogglans keuken kleur

Of we het nu over neutrale of felle kleuren hebben, met een hoogglans keuken kunt u alle kanten op. De meest favoriete kleur blijft echter wit. Deze frisse kleur zorgt voor een prachtige, ruimtelijke uitstraling. Ook andere lichte tinten zoals lichtgrijs en crème zien we veel terugkomen. Wilt u een extra chique en opvallende uitstraling creëren? Kies dan voor een zwarte hoogglans keuken. In combinatie met de juiste kleuren en materialen voor onder andere het aanrecht, de vloer en de muren kunt u het zware effect van de kleur zwart nuanceren. Wanneer u zwart net een stapje te ver vindt gaan, zijn aardse kleuren of warme tinten zoals bordeaux rood een goede optie.

Bijpassend werkblad

Uw hoogglans keuken is pas echt compleet als u een stijlvol werkblad hebt uitgekozen. De exclusieve uitstraling van werkbladen van RVS en glas lenen zich uitstekend voor dit type keuken. Uiteraard is een werkblad van graniet ook mogelijk. Welk werkblad u kiest is afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de kleur hoogglans. Zo kunt u de ruimtelijke uitstraling van een witte hoogglans keuken versterken met een wit werkblad, maar u kunt het geheel ook wat meer karakter geven door een zwart aanrecht te kiezen. Bovendien kunt u ook met de dikte van het werkblad variëren. Zo stelt u uw eigen keuken samen waar u jarenlang plezier aan zult beleven.