Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Roestvrijstalen (rvs) werkblad

Een rvs keukenblad kent vele praktische voordelen en is daarom zowel voor professioneel als persoonlijk gebruik zeer geschikt. Een rvs keukenblad staat bekend om zijn veelzijdigheid, hittebestendigheid en zijn tijdloze karakter. Geen wonder dat een rvs werkblad zo populair is geworden! Mandemakers Keukens inspireert u graag en zet diverse mogelijkheden op een rij voor het ideale rvs keukenblad. 

 

Verschillende stijlen creëren met rvs

Een aanrecht met rvs werkblad geeft een stijlvolle, eigentijdse uitstraling die voldoet in verschillende keukenstijlenDoor de stoere en robuuste uitstraling komt een rvs keukenblad geheel tot zijn recht in een industriële keuken. Kies bijvoorbeeld voor een mat zwart rvs werkblad, dit maakt uw industriële keuken helemaal af.

Dankzij het strakke design is een rvs keukenblad ook zeer geschikt in een moderne keuken. Met een wit glanzend rvs keukenblad komt de moderne stijl geheel naar voren in uw keuken.


Rvs aanrechtblad met spoelbak

Een rvs aanrechtblad is een unieke blikvanger in uw keuken en oogt daarnaast professioneel. Een keuken is pas compleet met een spoelbak. Doordat een rvs keukenblad uit erg dik materiaal bestaat, kan een spoelbak naadloos in het werkblad worden gelast. Deze roestvrijstalen werkbladen zijn al beschikbaar vanaf 120 cm.

Een rvs keukenblad met dubbele spoelbak behoort ook tot de mogelijkheden. De spoelbakken zijn hierbij weggewerkt in het keukenblad, dit zorgt voor een nette en strakke afwerking.

 


Onderhoud rvs keukenblad

Mandemakers Keukens deelt graag wat praktische informatie over de onderhoud van uw rvs keukenblad, zodat u zolang mogelijk kunt genieten van uw keuken. Een rvs keukenblad is erg onderhoudsvriendelijk en kan wel tegen een stootje. Voor dagelijks onderhoud is het voldoende om met een vochtig doekje en mild schoonmaakmiddel het rvs aanrechtblad schoon te maken.

Daarnaast is een rvs keukenblad niet krasbestendig. Vermijd staalwol of sterke reinigingsmiddelen. Ook raden wij aan om altijd een snijplank te gebruiken, zo kunt u eventuele beschadigingen op het rvs keukenblad voorkomen. Ondanks dat het rvs keukenblad hittebestendig is, adviseren wij altijd een onderzetter te gebruiken bij hete of ijskoude producten. Wanneer u op de juiste manier het rvs werkblad onderhoudt, kunt u jarenlang genieten van uw keuken.

 


Rvs keukenblad kopen

Overweegt u een rvs keukenblad aan te schaffen, maar vraagt u zich af wat de kosten hiervan zijn? Deze zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte, de randafwerking, dikte en uw persoonlijke wensen. Wilt u graag een prijsindicatie van de kosten voor uw nieuwe keuken? Maak dan een afspraak met een adviseur van Mandemakers Keukens of gebruik onze online budgetplanner.

Enthousiast geworden over een rvs keukenblad?

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van een rvs keukenblad? Bestel dan geheel gratis en vrijblijvend ons keukenboek of kom eens langs in een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies.

 

Welk werkblad past in uw keuken?

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en…

Lees verder

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.