Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Kunststof werkblad

Een kunststof keukenblad is dé oplossing wanneer u een mooi, betaalbaar aanrechtblad wilt. Kunststof keukenbladen zijn er in verschillende kleuren en varianten en kosten minder dan bijvoorbeeld aanrechtbladen van natuurlijke materialen. Kortom, u kunt er alle kanten mee op en het past vrijwel in elk interieur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van kunststof aanrechtbladen? Mandemakers heeft inspiratie en adviezen voor u op een rij gezet.

Kunststof werkblad voor elk interieur

Kunststof keukenbladen zijn er in verschillende varianten. Kies de variant die het beste in uw interieur past. Wanneer u een natuurlijke uitstraling wilt creëren, kies dan bijvoorbeeld natuurstenenlook of houtlook. Een aanrechtblad van kunststof is bovendien voordeliger én praktischer in onderhoud dan echt steen of hout. Gaat u liever voor een stoere uitstraling voor een industrieel interieur? Ook dat is mogelijk met een kunststof werkblad. Kies dan een betonlook aanrechtblad, dit voldoet prachtig in een keuken met een industriële uitstraling. Naast een kunststof werkblad met betonlook, houtlook of natuurstenenlook heeft Mandemakers ook een groot aanbod aan natuurlijke materialen. Kijk daarom eens bij onze houten-, betonnen-, granieten-, composieten of keramieken keukenbladen.

Naast de verschillende kleuren en patronen, kunt u kiezen voor verschillende randafwerkingen. Een strakke, rechte afwerking is zeer geschikt in een moderne keuken. Ga voor een kunststof aanrechtblad met ronde afwerking wanneer u een landelijke uitstraling wilt creëren. Laat het kunststof werkblad op maat maken, zodat deze precies in de ruimte past waarin u het wilt hebben. Zoals u leest, zijn er dus veel verschillende variaties. Ontdek welk kunststof aanrechtblad bij u past.

Kunststof werkblad onderhouden

Kiest u voor een kunststof aanrecht, dan kiest u voor een keukenblad dat stevig is en jarenlang meegaat. Het kunststof werkblad beschikt over een gesloten toplaag en is daardoor waterbestendig. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u knoeit op het aanrechtblad. Wanneer u een kunststof aanrechtblad wilt schoonmaken, is het voldoende om een vochtig doekje en met mild schoonmaakmiddel over het keukenblad te halen. Gebruik voor hardnekkige vlekken en kalkaanslag spiritus of wasbenzine. Dit voorkomt dat het kunststof aanrechtblad dof wordt. Spoel de keuken daarna altijd ruim na, zodat er geen spiritus of wasbenzine op het kunststof keukenblad achterblijft. Gebruik altijd een snijplank wanneer u in de keuken voedselwaren gaat snijden. Plaats ook altijd een onderzetter onder hete of ijskoude producten. Zo kunt u extra lang genieten van uw kunststof aanrechtblad.

 Grijs kunststof keukenblad

Welk werkblad past in uw keuken?

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en...

Lees verder

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.

Kiest u voor een kunststof werkblad?

Wilt u meer weten over kunststof aanrechtbladen, of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij u thuis? Kom gerust langs in een van onze winkels. Zo kunt u op uw gemak kijken naar alle soorten aanrechtbladen. Krijgt u liever persoonlijk advies? Ook dat is mogelijk! Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs, zij luisteren naar uw wensen en adviseren u over het juiste aanrechtblad dat het beste bij u past.  

Terug
Sluiten