Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Kunststof keukenblad

Een kunststof keukenblad is één van de meest gebruikte keukenbladen in keukens. Het veelzijdige materiaal is in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar en staat bekend om vergt weinig onderhoud. Een kunststof aanrechtblad staat ook wel bekend als HPL; High Pressure Laminate. Een HPL werkblad is opgebouwd uit meerdere lagen die onder hoge druk zijn samengeperst, waardoor het materiaal zeer sterk en vormvast is.

Kunststof aanrechtbladen in verschillende stijlen

Met een kunststof keukenblad kunt u alle kanten op. Er zijn diverse uitvoeringen mogelijk, zodat u een kunststof werkblad kan vinden die aansluit bij uw persoonlijke wensen. Houdt u van een rustiek effect in uw keuken? Een houtlook kunststof aanrechtblad benadrukt de natuurlijke sfeer in de ruimte.

Liever een stoerdere uitstraling? Kijk dan eens naar een betonlook kunststof keukenblad voor een industrieel effect. Voor een elegante uitstraling en een chic uiterlijk is een marmerlook kunststof keukenblad een aanrader.  

 

Onderhoud kunststof keukenblad

Een kunststof aanrechtblad is zeer onderhoudsvriendelijk. Het werkblad van kunststof maakt u gemakkelijk schoon met een vochtige doek of spons. Wanneer er vlekken op het blad komen kun je allesreiniger of groene zeep gebruiken. Wij raden voor dagelijks onderhoud het gebruik van Clean Pro aan. Gebruik liever niet de schurende kant van een spons, dit kan het oppervlak beschadigen.

Kunststof aanrechtblad kopen

Met een kunststof keukenblad kunt u voor een relatief lage prijs jarenlang kookplezier beleven. De kosten van een kunststof werkblad zullen afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de afwerking en de dikte. Een kunststof aanrechtblad is namelijk een goedkope optie in vergelijking met andere materialen. Past een kunststof keukenblad prachtig in uw keuken? Of wilt u de verschillende kunststof keukenbladen looks eens bekijken? Maak dan snel eenafspraak met één van onze keukenadviseurs! We ontvangen u graag in één van onze showrooms.

Welk werkblad past in uw keuken?

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en…

Lees verder

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.