Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Betonnen werkblad

Een betonnen aanrechtblad in de keuken is enorm in populariteit toegenomen. En dat is niet zomaar. Betonblad beschikt over een stoere uitstraling en is een unieke blikvanger in iedere keuken. Wilt u een betonnen keukenblad kopen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder, Mandemakers heeft voor u tips en inspiratie op een rij gezet.

Betonnen keukenblad
Betonnen keukenblad
beton werkblad


Uniek werkblad in elk interieur

Betonnen keukenbladen hebben een stoere en robuuste uitstraling en zijn hierdoor zeer geschikt voor keukens met een industriële stijl. Maak gebruik van brons-, zwart- of goudkleurige accessoires en uw keuken verandert in een stijlvolle, industriële ruimte. Gaat u liever voor een betonnen keuken in een moderne of landelijke stijl? Dat is uiteraard ook mogelijk. In landelijke keukens wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijk materialen, zoals hout en beton.

Combineer de betonnen keuken met houtkleurige accessoires en leuke planten. Kies daarnaast voor elegante, ronde vormen voor een ultieme landelijke uitstraling. Als u houdt van strakke, rechte vormen past een moderne keuken wellicht beter bij u. Maak hierbij weinig gebruik van accessoires, zodat u de strakke uitstraling behoudt. Kies voor hoekige vormen, zoals een vierkante wasbak en een rechthoekige kraan. Zilver, wit en goudkleuren passen prachtig bij een betonnen aanrechtblad in een moderne stijl.


Betonnen of betonlook werkblad?

Een betonnen keuken heeft veel praktische voordelen: het is relatief hittebestendig en gaat door het stevige materiaal jarenlang mee. Wel wordt altijd aangeraden om gebruik te maken van een onderzetter bij hete of ijskoude producten. Daarnaast is het van belang dat een betonnen aanrechtblad goed wordt onderhouden. Om er zeker van te zijn dat een betonnen keukenblad bij u past, leest u hier over de voordelen van betonnen keukenbladen en het onderhoud hiervan.

Kiest u liever een aanrechtblad dat gemaakt is van ander materiaal, maar bent u wel helemaal weg van de betonnen uitstraling? Kijk dan eens naar een betonlook aanrechtblad. Het aanrechtblad is dan gemaakt van ander materiaal, maar zo geniet u toch van dezelfde stijlvolle uitstraling als van een echt betonnen keukenblad.

Een composiet aanrechtblad heeft een betonlook, maar is gemaakt van onder andere zand en kwarts. Dit aanrechtblad beschikt tevens over natuurlijke materialen, zodat u kunt genieten van een luxe uitstraling.

 

Dik betonnen aanrechtblad

Welk werkblad past in uw keuken?

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en...

Lees verder

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.

Kiest u voor een betonnen keukenblad?

Wilt u weten of een betonnen aanrechtblad geschikt voor u is, of wellicht een betonlook keukenblad? Neem dan eens een kijkje in een van onze showrooms. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste aanrechtblad. 

 

Terug
Sluiten