Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Betonnen aanrechtblad

Een betonnen aanrechtblad is gemaakt van cement. Het heeft een erg mooie en stoere uitstraling. Vooral voor industriële keukens is een betonnen keukenblad de perfecte toevoeging. Een aanrechtblad van beton is erg sterk, hittebestendig en slijtvast. Maar daarnaast is beton erg zwaar en poreus. Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden in betonlook aanrechtbladen van diverse andere materialen. Zo geniet je toch van de stijlvolle betonnen uitstraling maar van een ander materiaal. Wij vertellen u graag meer over betonnen en betonlook aanrechtbladen!

Betonlook aanrechtbladen van diverse materialen

Veel materialen die gebruikt worden in de keuken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo ook in betonlook. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Kies daarom een betonlook keukenblad van het materiaal dat het beste bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een betonlook aanrechtblad van kunststof, wat relatief goedkoop is maar niet hittebestendig. Een betonlook aanrechtblad van composiet is erg sterk, maar niet bestand tegen agressieve schoonmaakmiddelen. Of is een keramiek betonlook keukenblad meer iets voor u? Dit materiaal is weer erg bestendig tegen krassen.

Betonnen aanrechtblad combineren met verschillende kleuren

Een betonnen aanrechtblad kunt u stijlvol combineren met diverse kleuren. Met een zwarte keuken met beton blad creëert u een stoere, industriële uitstraling. Met robuust hout maakt u het plaatje helemaal compleet. Houdt u meer van de open, landelijke uitstraling? Combineer dan uw betonnen aanrechtblad met wit. Een witte keuken met betonnen werkblad is stijlvol en brengt direct sfeer naar de ruimte.

Onderhoud betonnen keukenblad

Haal vuil op uw betonnen keukenblad zo snel mogelijk weg. Er kunnen namelijk doffe plekken ontstaan. Gebruik voor het schoonmaken water en mild schoonmaakmiddel. Daarnaast is het raadzaam om uw betonnen werkblad elk kwartaal te behandelen met een impregneermiddel. Zo gaat uw werkblad van beton extra lang mee. Voor een optimale reiniging raden wij het gebruik van de Clean Pro onderhoudsset aan.

Betonnen keukenblad kopen

Is een betonnen aanrechtblad iets voor u? De kosten van een betonnen keukenblad kunnen erg variëren. Zo is de prijs onder andere afhankelijk van de dikte van het blad, de groeve en waar hij vandaan komt. Momenteel ligt de prijs van een betonnen aanrechtblad gemiddeld op 200 en 400 euro per strekkende meter.


Meer weten? Maak nu een afspraak

Wilt u meer weten over de betonnen aanrechtbladen? Wij helpen u graag verder. Maak daarom een afspraak met één van onze keukenadviseurs. Zij helpen u verder. Liever eerst meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

Welk werkblad past in uw keuken?

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en…

Lees verder

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.