Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Keramieken werkblad

Een keramieken keukenblad is praktisch én heeft een stijlvolle uitstraling. Om die reden is een keramiek aanrechtblad ideaal voor in de keuken. Daarnaast heeft keramiek een stoere look en past daardoor ideaal in een industriële keuken. Wilt u weten of een keramieken aanrechtblad iets voor u is? Lees hier tips en inspiratie over keramieken keukenbladen!

keramisch werkblad
keramisch aanrechtblad
keramisch keukenblad

Stijlvol werkblad met chique patronen

Het werkblad van keramiek voor in de keuken is gemaakt van onder andere klei en heeft een stoere, natuurstenen look. Een keramiek aanrechtblad is beschikbaar in allerlei natuurlijke kleuren, denk aan wit, zwart en grijs. Daarnaast kunt u voor een keukenblad kiezen met een stenen patroon, zodat het keramieken aanrechtblad nog natuurlijker lijkt.

Wat dacht u van een keramieken werkblad met lichte kleuren en een chic marmerpatroon? Het keramieken aanrechtblad heeft daarnaast twee verschillende varianten, de gepolijste en gezoete variant. De gepolijste variant heeft een strakke, glanzende afwerking die prachtig staat in een modern interieur. Kies bij een moderne keuken voor een lichtgekleurd werkblad, of een zwart werkblad met witte kastjes.

De gezoete variant is ‘droog’ geschuurd, en heeft daardoor een matte afwerking. De gezoete variant voldoet mooi in een landelijke keuken. Kies bij een landelijke uitstraling voor een lichtgekleurd keukenblad, zoals wit of lichtgrijs. Zo behoudt u de ruimtelijke uitstraling van de landelijke keuken.

Onderhoud keramieken werkblad

Een keramieken keukenblad is naast stijlvol ook zeer praktisch, en dus handig in gebruik. Het aanrechtblad kan namelijk redelijk goed tegen hitte. Wel wordt altijd aangeraden om gebruik te maken van onderzetters. Door het harde materiaal is het keramieken aanrechtblad ook behoorlijk krasbestendig. U hoeft zich minder zorgen te maken over krassen op het werkblad, maar gebruik wel altijd een snijplank als u groente, fruit of vlees snijdt.

Daarnaast is het keramieken aanrechtblad ook erg vlekbestendig, de gezoete variant echter in mindere mate dan de gepolijste afwerking. Het is dus wel van belang dat vuil en vlekken snel verwijderd worden.

Een keramiek werkblad vereist weinig onderhoud. Voor dagelijks onderhoud is het voldoende om het aanrechtblad af te nemen met een vochtig doekje met mild afwasmiddel. Gebruik twee keer per jaar de bijgeleverde onderhoudsset voor het periodieke onderhoud, zodat uw aanrechtblad extra lang mee gaat. Wilt u meer weten over het schoonmaken en onderhouden van een keramieken keukenblad? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van extra advies.

Licht keramieken keukenblad

Welk werkblad past in uw keuken?

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en...

Lees verder

Lees hier meer over de verschillende soorten, mogelijkheden, kleuren en structuren en ontdek welk keukenblad in uw keuken past.

Kiest u voor een keramieken werkblad?

Wilt u meer weten over keramieken aanrechtbladen, of wilt u de verschillende mogelijkheden bekijken? Twijfelt u bijvoorbeeld nog tussen een keramieken, granieten of composieten keukenblad? Kom dan langs in de winkel bij u in de buurt. Maak een afspraak meteen van onze adviseurs als u liever gebruik maakt van persoonlijk advies. Zij luisteren aandachtig naar uw wensen om met u het juiste aanrechtblad te kiezen.

Terug
Sluiten