Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Grijze keukens

Een grijze keuken brengt op stijlvolle wijze rust in uw keuken. Ideaal wanneer u een niet al te opvallende keuken wilt. Bovendien is de grijze kleur onwijs divers. Een lichtgrijze keuken creëert openheid in uw keuken, wat een ruimtelijk effect geeft. Voor een natuurlijke sfeer is een egaal grijze keuken wellicht een interessante optie. Liever een keuken met een industrieel tintje? Kijk dan eens naar een donkergrijze keuken.

Grijze keukens in verschillende stijlen

De grijze kleur is een subtiele kleur waarmee u alle kanten op kunt. Voor een modern design is een grijze hoogglans keuken prachtig. Ga voor een mat grijze keuken als u juist een stoere uitstraling wilt creëren. Ook voor een landelijke keuken biedt de kleur grijs genoeg mogelijkheden, zoals een natuurlijke grijstint. 

Combineren met andere kleuren en materialen

Daarnaast valt een grijze keuken bijzonder goed te combineren met hout. Neem bijvoorbeeld een donkergrijze keuken met een houten werkblad voor een chique uitstraling. Houdt u meer van een strakke keuken? Kijk dan eens naar een lichtgrijze keuken met een zwart werkblad. Een egaal grijze keuken met een wit werkblad geeft uw keuken een luxueus effect. Als u liever wat opvallender kleuren gebruikt kan dat ook. Denk bijvoorbeeld aan een grijze keuken met rode en gele elementen. Met een grijze keuken zijn er talloze mogelijkheden. 

Diverse grijstinten

De grijze kleur is neutraal maar toch ontzettend stijlvol. Inmiddels zijn er allerlei diverse grijstinten bijgekomen. Zo is er de groen grijze keuken, een ideale kleur om een levendige sfeer in uw keuken te creëren. Komt u graag tot rust in uw keuken? Ga dan voor een blauw grijze keuken. Voor een keuken met een rauw randje is een antraciet grijze keuken een mooie optie. Er is keuze genoeg!

Grijze elementen in uw keuken

Bent u niet op zoek naar een compleet grijze keuken, maar ziet u de trendkleur grijs wel graag terugkomen in elementen van uw keuken? Ook dan zijn er veel mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld voor grijze keukenkastjes. De kleur van de keukenkasten zijn erg bepalend voor de sfeer van de gehele keuken. Met grijze keukenkastjes is uw keuken gegarandeerd van een tijdloze uitstraling. Een andere manier om de grijze kleur een plek in uw keuken te geven is door een grijs keukenblad te nemen. Het geeft uw keuken een strakke afwerking en biedt rust op uw aanrechtblad. Of ga voor een grijze achterwand om wat te spelen met de contrasten in uw keuken. Kortom; er zijn talloze manieren om grijs te verwerken in uw keuken.

Advies over grijze keukens?

Wilt u meer weten over grijze keukens? Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor uw (nieuwe) keuken? Maak dan snel een afspraak voor persoonlijk keukenadvies van één van onze adviseurs! We ontvangen u graag in één van onze showrooms. 

Welke kleuren passen er in uw huis?

Kleuren integreren in de keuken

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen.…

Lees verder

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.