Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Antraciet keukens

Een antraciet keuken is een gewilde kleur. Met een antraciet keuken ga je voor een fraai en luxueus effect. De donkergrijze kleur past mooi binnen diverse keukenstijlen en geeft daarmee een tijdloze uitstraling aan uw keuken.

Antraciet combineren met andere kleuren en materialen

Een antraciet keuken combineert prachtig met diverse kleuren en materialen. Voor wie een zwarte keuken iets te donker vindt, is een keuken met antraciet een uitkomst. De donkere tint zorgt voor een elegante uitstraling. Wanneer u uw keuken liever niet te donker heeft, kunt u een antraciet keuken perfect combineren met wit. Een keuken met antraciet en wit zorgt voor een strak en stijlvol uiterlijk. Houdt u juist van een donker en chic design? Dan is een antraciet keuken met zwart een echte aanrader. Een antraciet keuken leent zich tevens uitstekend voor een luxe, tijdloze sfeer wanneer u combineert met hout. Met een antraciet houten keuken wordt uw keuken warm en smaakvol. 

Antraciet keukens in verschillende stijlen

Zowel in een landelijke keuken als moderne keuken komt antraciet goed tot zijn recht. Een antraciet landelijke keuken is een prachtige optie wanneer u graag rust creëert in uw keuken. Een licht antraciet keuken past goed bij een landelijke keukenstijl en zorgt voor een warme uitstraling. Houdt u meer van een strak en modern interieur? Ook dan is antraciet een goede keuze. De elegantie van de donkergrijze tint komt prachtig tot z’n recht in een modern design. Met een antraciet moderne keuken geniet je van een chic uitstraling en sfeer in uw keuken. 

Antraciet onderdelen in uw keuken

Had u al een andere kleur in gedachte maar overweegt u toch antraciet toe te voegen? Ga dan voor antraciet onderdelen in uw keuken. Denk bijvoorbeeld aan antraciet keukenkastjes. Door antraciet keukenfrontjes in uw keuken te plaatsen geniet u van de elegantie die de donkergrijze tint brengt. Bovendien zorgen antraciet keukenkastjes voor een stijlvol aanzicht. Mag de antraciete tint wat subtieler? Overweeg dan een antraciet keukenblad. Een antraciet aanrechtblad heeft een strak design en zorgt voor een tijdloos effect in uw keuken. 

Een antraciet keuken kopen

De prijs van een antraciet keuken varieert. De gemiddelde prijs ligt tussen de €7.000- en 25.000,-. De kosten van een nieuwe, antraciet keuken zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren. Zo bepaalt onder andere de grootte, het materiaal en de gewenste keukenapparatuur de prijs van uw nieuwe antraciet keuken. Bent u benieuwd naar de prijs van uw nieuwe antraciet keuken? Onze keukenadviseurs staan voor u klaar om u te helpen met het bepalen van de kosten

Interesse in een antraciet keuken?

Wilt u meer informatie over een antraciet keuken? Of wilt u de verschillende opties komen bekijken? Maak dan een afspraak met onze keukenadviseurs om onze keukens in levende lijve te bewonderen. We ontvangen u graag in één van onze showrooms

Welke kleuren passen er in uw huis?

Kleuren integreren in de keuken

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen.…

Lees verder

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.