Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Groene keukens

Een groene keuken brengt sfeer en harmonie in uw keuken. De frisse kleur zorgt voor een sfeervol effect en past bovendien mooi in diverse keukenstijlen. Er zijn verschillende groentinten verkrijgbaar, elk met een eigentijds effect. Met een groene keuken creëert u een unieke plek in uw woning.

Diverse kleuren groen in uw keuken

Overweegt u een groene keuken te nemen? Er zijn verschillende kleuren groen om uit te kiezen. Voor een smaakvolle keuken met een elegant tintje is een olijfgroene keuken een goede keus. Liever wat meer rust en neutraliteit in uw keuken? Kijk dan eens naar een grijs groene keuken. Ook een mintgroene keuken is een gewilde stijl. De trendy kleur geeft een frisse uitstraling aan uw keuken. Zoekt u een stijlvolle keuken met natuurlijke effecten? Ga dan voor een mosgroene keuken. Wilt u wel een natuurlijk effect, maar ook warmte in uw keuken? Dan is een oud groene keuken een passende kleur. Of combineer op stijlvolle wijze diverse groentinten. Kortom; met een groene keuken zijn er talloze samenstellingen mogelijk.

Groene keukens in verschillende stijlen

De verschillende groentinten maakt het een breed inzetbare kleur. Een groene keuken past dan ook goed in diverse keukenstijlen. Een lichtgroene keuken past mooi bij een modern design. Een moderne groene keuken is strak en fris, wat uw keuken sfeer en openheid geeft. Een donkergroene keuken komt goed tot zijn recht in een landelijke stijl. Een landelijke groene keuken maakt uw keuken tijdloos en uniek. Bovendien benadruk je met een de groene kleur op stijlvolle wijze de natuurlijke sfeer.

Groene onderdelen in uw keuken

Is een volledig groene keuken net iets te veel groen voor u? Kijk dan eens naar groene elementen in uw keuken. Met groene keukenkastjes geniet u van de elegantie van de groene kleur. Groene keukenfrontjes geven uw keuken de vele voordelen van de groene kleur zonder dat het teveel wordt. Ook een groen keukenblad kan net dat beetje extra toevoegen aan uw keuken. Een groen keukenblad geeft een persoonlijk en uniek tintje aan uw keuken. 

Een groene keuken kopen?

Wanneer u een nieuwe keuken aanschaft is het handig een inzicht te hebben in de kosten van een nieuwe keuken. De prijs van een een groene keuken varieert tussen de €7.000- en 25.000,-. De kosten zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren. Zo bepaalt onder andere de grootte, het materiaal en de gewenste keukenapparatuur de prijs. Onze keukenadviseurs helpen u graag verder met het bepalen van uw budget.

Meer weten over groene keukens?

Bent u geïnteresseerd in een groene keuken? Of wilt u advies over een groene keuken in uw woning? Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs. We ontvangen u graag in één van onze showrooms.

Welke kleuren passen er in uw huis?

Kleuren integreren in de keuken

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen.…

Lees verder

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.