Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Blauwe keukens

Een blauwe keuken zorgt voor een unieke uitstraling in uw keuken. Het is een echte blikvanger in uw woning. Een keuken in blauw creëert openheid en rust in uw keuken. Tegelijkertijd is een blauwe keuken opvallend en sfeervol. Dankzij de verschillende blauwtinten is er voor ieder wat wils.

Geen resultaten gevonden

Verschillende kleuren blauw

Hoewel blauw wellicht geen voor de hand liggende keuze is, brengt een blauwe keuken stijl en rust naar uw keuken. Er is dan ook onwijs veel mogelijk met de primaire kleur. Zo kunt u gaan voor elegantie met een lichtblauwe keuken, of juist een stoerdere look met een donkerblauwe keuken. Houdt u van rust en neutraliteit in uw keuken? Kijk dan eens naar een blauw grijze keuken. Liever een strak design met een zacht effect? Overweeg dan een ijsblauwe keuken. Voor een speelse keuken met een natuurlijk tintje is een blauwgroene keuken een prachtige optie. Ook voor een warme en authentieke sfeer is blauw een uitkomst, zoals een oud blauwe keuken. Kortom; met een blauwe keuken kunt u alle kanten op!

Blauwe keukens in diverse stijlen 

Het natuurlijke en kalme effect van de kleur blauw past goed bij een landelijk design. Met een blauwe landelijke keuken haalt u kalmte in uw keuken, wat bijdraagt aan een rustieke sfeer. Maar blauw past ook heel mooi in een moderne keuken. Een blauwe moderne keuken oogt ruimtelijk en stijlvol. Het strakke effect van de kleur maakt van uw keuken een bijzonder plekje in uw woning.

Blauwe elementen in uw keuken

Is een geheel blauwe keuken net iets te veel van het goede? Kijk dan eens naar blauwe onderdelen in de keuken. Een blauw keukenblad valt niet zo op, maar voegt net dat beetje extra toe aan uw keuken. Met een blauw aanrechtblad zorgt u voor een luxueus effect zonder dat het teveel opvalt. Mag het iets blauwer zijn? Blauwe keukenkastjes zijn wellicht iets voor u. Door de keukenfrontjes blauw te maken wordt uw keuken dynamisch en speels zonder dat het te veel wordt. 

Wat kost een blauwe keuken?

De prijs van een blauwe keuken varieert. De gemiddelde prijs ligt tussen de €7.000- en 25.000,-. De kosten van een nieuwe, blauwe keuken zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren. Zo bepaalt onder andere de grootte, het materiaal en de gewenste keukenapparatuur de prijs van uw nieuwe blauwe keuken. Bent u benieuwd naar de prijs van uw nieuwe blauwe keuken? Onze keukenadviseurs staan voor u klaar om u te helpen met het bepalen van de kosten.

Interesse in een blauwe keuken?

Bent u opzoek naar een blauwe keuken? Of bent u benieuwd naar andere kleuren voor uw keuken? Maak dan een afspraak met één van onze keukenadviseurs. We ontvangen u graag in één van onze showrooms om alle mogelijkheden te bekijken.

Welke kleuren passen er in uw huis?

Kleuren integreren in de keuken

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen.…

Lees verder

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.