Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Magnolia keukens

Met een magnolia keuken creëert u ruimte in uw keuken. Een magnolia keuken is een geliefde variant op de witte keuken. De lichte kleur maakt uw keuken stijlvol en rustgevend. Wilt u een witte keuken zonder dat deze te hard wordt? Dan biedt een wit magnolia keuken een prachtige uitkomst! De subtiele tint geeft uw keuken een zachte uitstraling.

Magnolia keukens in verschillende stijlen

Een magnolia keuken leent zich uitstekend voor diverse keukenstijlen. Bent u op zoek naar een passende kleur voor uw moderne keuken? Een magnolia keuken past goed bij een strak, modern design. Kijk bijvoorbeeld eens naar een hoogglans magnolia keuken.

Houdt u meer van een rustieke uitstraling? Ga dan voor een landelijke magnolia keuken. De bijna witte kleur geeft uw keuken een natuurlijk effect. Een matte magnolia keuken past bijvoorbeeld prachtig in een landelijke keuken.

Magnolia combineren met andere kleuren en materialen

Door het subtiele effect van een magnolia keuken is het gemakkelijk te combineren met andere kleuren en materialen. Zo is het mogelijk een magnolia keuken te combineren met zwart. Een magnolia keuken met zwart is stijlvol en strak en geeft uw keuken een luxueus effect. Bovendien geeft een keuken magnolia met zwart een stoer randje aan uw ruimte.

Voor een warme sfeer in uw keuken is een magnolia keuken met hout een absolute aanrader. Een magnolia keuken in combinatie met hout maakt uw keuken een smaakvolle en gezellige ruimte.

Magnolia elementen in de keuken

Is een magnolia keuken nog iets te wit voor u? Overweeg dan eens magnolia onderdelen in uw keuken. Denk bijvoorbeeld aan magnolia keukenkastjes. Met magnolia keukendeurtjes ontstaat er een openheid en sfeer in uw keuken zonder dat het uw keuken overheerst. Magnolia keukenfrontjes creëert bovendien een stijlvol aanzicht in uw ruimte.

Mag de zachtheid nog iets subtieler? Ga dan voor een magnolia keukenblad. Een magnolia aanrechtblad geeft uw keuken een fris effect en maakt uw ruimte op subtiele wijze sfeervol.

Wat kost een magnolia keuken?

De prijs van een magnolia keuken is afhankelijk van diverse factoren. De gemiddelde prijs varieert tussen de €7.000- en 25.000,-. Zo speelt de grootte en het materiaal een rol bij het bepalen van de kosten van een magnolia keuken, maar ook het gewenste apparatuur is bepalend. De kosten van een nieuwe magnolia keuken zijn dus niet zomaar te bepalen. Onze keukenadviseurs helpen je graag met het bepalen van het budget voor uw nieuwe, magnolia keuken.

Interesse in een magnolia keuken?

Wilt u meer weten over magnolia keukens? Of bent u benieuwd naar de andere kleuren voor uw keuken? Maak dan snel een afspraak voor persoonlijk keukenadvies van één van onze adviseurs! We ontvangen u graag in één van onze showrooms.

Welke kleuren passen er in uw huis?

Kleuren integreren in de keuken

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen.…

Lees verder

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.