Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Jubileum keuken 2023

Mandemakers Collectie

Met trots presenteren we dé Jubileum keuken van 2023. Een lichte minimalistische keuken die gebruik maakt van natuurlijke kleuren in dezelfde tint. 

De trend "ton sur ton" of kleur op kleur is de afgelopen jaren steeds populairder geworden in de interieurontwerp-industrie. Deze

Lees verder

Met trots presenteren we dé Jubileum keuken van 2023. Een lichte minimalistische keuken die gebruik maakt van natuurlijke kleuren in dezelfde tint. 

De trend "ton sur ton" of kleur op kleur is de afgelopen jaren steeds populairder geworden in de interieurontwerp-industrie. Deze stijlrichting richt zich op het creëren van een rustige en harmonieuze uitstraling door het gebruik van vergelijkbare kleuren in verschillende tinten. Het gebruik van lichte kleuren is de perfecte manier om de ruimte te vergroten. Lichte kleuren geven de keuken een frisse en moderne uitstraling en creëren tegelijkertijd een ruimte die uitnodigt om te ontspannen. Bovendien zorgen de vergelijkbare kleuren voor een harmonieus en evenwichtig effect, wat zorgt voor een rustgevende sfeer in uw keuken.

Én ja, de nieuwe Jubileum keuken van 2023 is zeker een keuken die meegaat met deze trend. Het composiet werkblad matcht perfect met de angora grijze fronten en geeft de keuken ‘a touch of chic’. Zeker in combinatie met de Gessi kraan en luxe AEG-apparatuur, waaronder een wijnklimaatkast en slim afzuigsysteem in de inductiekookplaat. 

Deze keuken is niet alleen elegant en stijlvol, maar ook zeer functioneel. Het slimme afzuigsysteem in de inductiekookplaat verwijdert efficiënt verbrande luchtjes en houdt uw keuken fris. Of u nu een ervaren chef-kok bent of gewoon op zoek bent naar een praktische en stijlvolle keuken voor uw thuis, de Jubileum keuken van 2023 biedt alles wat u zoekt. 

U vindt de Jubileum keuken in onze showrooms in Wateringen en Woerden.

Prijs vanaf

€ 15.000,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

De details

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.